Dzsini

Az Aladdin új előzetesében látható Will Smith kék Dzsinije is

A Disney egy új tévészpotot mutatott be az élőszereplős Aladdin feldolgozásból, ahol végre Will Smith Dzsini karaktere látható kék színben.

A Disney egy új tévészpotot mutatott be az élőszereplős Aladdin feldolgozásból, ahol végre Will Smith Dzsini karaktere látható kék színben.

Guy Ritchie-féle Aladdin már kapott előzetest és hivatalos képeket is a Disney élőszereplős feldolgozásából, ami kis híján kiverte a rajongóknál a biztosítékot, miszerint Will Smith karaktere nem hűen tükrözi a rajzfilmekből megismert Dzsinit. A stúdió és a színész próbálta csillapítani a kedélyeket azzal, hogy a végső vágásban számítógépes-effektek segítségével fog megjelenni a karakter, de érthető módon ez nem érdekelte a rajongókat.

Az új teaser videó a korábban már látott képsorokkal indít, feltűnik benne maga Aladdin (Mena Massoud) és Jafar (Marwan Kenzari), majd a rövid kis ízelítő végén megjelenik a klasszikus rajzfilmből jól ismert Dzsini kék köntösben. Illetve a mágikus szőnyeg is beröpül egy pár képkocka erejéig.

A videóban jól látható, hogy a Disney vizuális effektekért felelős szakemberei még nem végeztek teljesen a filmmel, egy kis munka még van vele a bemutató előtt, mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy még ennél is többet lássunk Dzsiniből.

Will Smith és Marwan Kenzari színészek mellett szerephez jut még Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jázmin hercegnő), Navid Negahban (Szultán), Nasim Pedrad (Dalia), Billy Magnussen (Anders herceg) és Numan Acar (Hakim). Guy Ritche filmjét 2019. május 24-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
93
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány

A Marvel Kapitány hivatalos weboldala a ’90-es évek hangulatát idézi

Next Article
Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez nem biztos benne, hogy visszatér a Halálos iramban 9-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!