Főoldal Filmek Ava DuVernay szerint a Zack Snyder: Az igazság Ligája tehet arról, amiért törölték a New Gods projektet
Filmek

Ava DuVernay szerint a Zack Snyder: Az igazság Ligája tehet arról, amiért törölték a New Gods projektet

Darkseid lett volna a kulcs a történethez.

162
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Ava DuVernay lett volna a DC Comics kiadótól a New Gods című film rendezője, és a forgatókönyvet a Rebirth-korszak Batman-képregényírójával, Tom Kinggel közösen írta volna. A film mára a múlt, mivel a SnyderVerse lezárult a tavasszal bemutatott rendezői változattal, és ezzel együtt a New Gods is meghiúsult. A rendező szerint a Zack Snyder: Az Igazság Ligája tehet arról is, hogy a film nem került a mozikba.

A Selma és az Időcsavar című filmeket is jegyző DuVernay az Andy Cohen SiriusXM műsorának egyik vendége volt, amikor megosztott egy keveset a New Gods projekt elkaszálásáról, a DC-vel szerzett tapasztalatairól, és arról, hogy szabad kezet kapott a történettel kapcsolatban, amit el akart mesélni.

Tudod, a szerződésem teljes egészében a Warner Brothershez szólt, és a DC is a Warner Brothersnél van. Szóval, amikor a Warner Brothershez kerültem, azt gondoltam: ‘Bemegyek a páncélterembe, és megnézem, mi mindenetek van’. És imádtam a New Gods-t, azt a projektet, amit elvetettek. A stúdió úgy döntött, hogy nem akarják folytatni a képregényvilág egy bizonyos részét, mivel egy másik filmmel kapcsolatban is történtek dolgok abban a világban.

Szóval, mielőtt még befejezhettem volna a forgatókönyvemet Tom Kinggel, lemondtak róla. De már két projektem is volt: Naomi, ami jövőre lesz a The CW-n, és a DMZ, ami jövőre lesz az HBO Max-on.

Ava DuVernay

Bár konkrétan nem nevezte meg a filmet, hogy mire akart utalni, de valószínűleg Zack Snyder: Az Igazság Ligája a felelős, mivel annak forgatása idején dolgoztak a New Gods projekten. A két film közös nevezője Darkseid volt, aki egy rövid időre bemutatkozott a SnyderCutban.

Darkseid maga is egy Új Isten, és Apokolips uralkodója, és aki az Életellenes Egyenlet megszállottja lett. A rendezői változatban is ezt kereste, ezért látogatott el a Földre is, hogy megtalálja az egyenletet. Darkseidet a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és a 2017-es Az Igazság Ligája című filmekben is megidézték, de csak a rendezői változatban kapott szerepet a gonosztevő. Úgy tűnik, hogy a DC nem akarta, hogy mind SnyderVerse története, mind DuVernay története keresztezzék egymást, ezért a New Gods a polcra került. A döntés hátterében állítólag az áll, hogy a DC filmrészlet vezetői szerint összemosódott volna Az Igazság Ligája és a New Gods, mert utóbbi szintén Darkseidet tette volna meg antagonistának.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...