Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Ava DuVernay szerint a Zack Snyder: Az igazság Ligája tehet arról, amiért törölték a New Gods projektet

Darkseid lett volna a kulcs a történethez.

Ava DuVernay lett volna a DC Comics kiadótól a New Gods című film rendezője, és a forgatókönyvet a Rebirth-korszak Batman-képregényírójával, Tom Kinggel közösen írta volna. A film mára a múlt, mivel a SnyderVerse lezárult a tavasszal bemutatott rendezői változattal, és ezzel együtt a New Gods is meghiúsult. A rendező szerint a Zack Snyder: Az Igazság Ligája tehet arról is, hogy a film nem került a mozikba.

A Selma és az Időcsavar című filmeket is jegyző DuVernay az Andy Cohen SiriusXM műsorának egyik vendége volt, amikor megosztott egy keveset a New Gods projekt elkaszálásáról, a DC-vel szerzett tapasztalatairól, és arról, hogy szabad kezet kapott a történettel kapcsolatban, amit el akart mesélni.

Tudod, a szerződésem teljes egészében a Warner Brothershez szólt, és a DC is a Warner Brothersnél van. Szóval, amikor a Warner Brothershez kerültem, azt gondoltam: ‘Bemegyek a páncélterembe, és megnézem, mi mindenetek van’. És imádtam a New Gods-t, azt a projektet, amit elvetettek. A stúdió úgy döntött, hogy nem akarják folytatni a képregényvilág egy bizonyos részét, mivel egy másik filmmel kapcsolatban is történtek dolgok abban a világban.

Szóval, mielőtt még befejezhettem volna a forgatókönyvemet Tom Kinggel, lemondtak róla. De már két projektem is volt: Naomi, ami jövőre lesz a The CW-n, és a DMZ, ami jövőre lesz az HBO Max-on.Ava DuVernay

Bár konkrétan nem nevezte meg a filmet, hogy mire akart utalni, de valószínűleg Zack Snyder: Az Igazság Ligája a felelős, mivel annak forgatása idején dolgoztak a New Gods projekten. A két film közös nevezője Darkseid volt, aki egy rövid időre bemutatkozott a SnyderCutban.

Darkseid maga is egy Új Isten, és Apokolips uralkodója, és aki az Életellenes Egyenlet megszállottja lett. A rendezői változatban is ezt kereste, ezért látogatott el a Földre is, hogy megtalálja az egyenletet. Darkseidet a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és a 2017-es Az Igazság Ligája című filmekben is megidézték, de csak a rendezői változatban kapott szerepet a gonosztevő. Úgy tűnik, hogy a DC nem akarta, hogy mind SnyderVerse története, mind DuVernay története keresztezzék egymást, ezért a New Gods a polcra került. A döntés hátterében állítólag az áll, hogy a DC filmrészlet vezetői szerint összemosódott volna Az Igazság Ligája és a New Gods, mert utóbbi szintén Darkseidet tette volna meg antagonistának.

Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók

Ki a legokosabb Bosszúálló? Az összes Bosszúálló a Marvel Moziverzumban az intelligencia szerint

Next Article
The Book of Boba Fett

Mindenki kedvenc fejvadásza visszatért a The Book of Boba Fett első előzetesében

Related Posts