Főoldal Játékok Ausztráliába látogat a Rainbow Six Siege
Játékok

Ausztráliába látogat a Rainbow Six Siege

Ebben a hónapban indul az új season az R6 szériában. Most is, mint ahogy mindig megkaptuk a két új operátorunkat és az új pályát.

736
rainbow fő

Ebben a hónapban indul az új season az R6 szériában. Most is, mint ahogy mindig megkaptuk a két új operátorunkat és az új pályát.

Gridlock

A két ausztrál karakter nem más mint Gridlock és Mozzie. Gridlock a támadókat fogja erősíteni, a maga egyes gyorsaságával és a hármas páncéljával ami elég masszív és nem gyakori. A támadóknál csak három másik operátornak van ilyen erős ellenállása, mégpedig Fuze-Montagne-Capitao hármasnak. Mint látható az utolsó ilyen operátor year 1-be jött be, a másik kettő pedig az alap rotációba számít bele. Visszatérve Gridlock-hoz beszéljünk a felszereléséről: a gadgetek-ből nem mást kapott mint egy Breach Charge-ot és Smoke Grenade-et  ami nagyszerű lehet területkontrollhoz a térképen. Elsődleges fegyverei az F90 assault rifle ami leginkább az AUG-hoz hasonló és a M249, ami igazi nehéztüzérségnek számít. Másodlagos fegyvernek nem mást kaptak mint egy Super Shortly-t ami egy igazi rövid csövű sörétes, tökéletes lesz a kisebb lyukak készítéséhez a falakba, a másik pedig egy SPD 9mm-es pisztoly ami a söréteshez képest vajmi keveset sebez. Most pedig beszéljünk a képességéről. Támadóként meglepő lehet, de eldobunk egy kis átmérőjű tüskés csapdát ami tökéletes a roam vonalak lefedéséhez vagy akár a defuser megvédéséhez és ha ez nem lenne elég ez duplikálja magát szóval akár egy egész szobát letudunk fedni vele.

operátorok

Mozzie

Nézzük Mozzie-t ő egy kettes gyorsasággal és páncéllal rendelkezik ami egy átlagos statisztikának számít. Gadgetek-ből Bared Wire-t és Nitro Cell-t kapott, valószínűleg innen a legtöbb ranked meccsen Nitro Cell-t fogunk látni mert ez ugye jobban elterjedt a játékosok körében. Elsődleges fegyverei a P10 RONI ami egy automata pisztoly szóval eléggé hajaz egy smg-hez, és a másik pedig a COMMANDO 9 ami leginkább egy m16-hoz hasonlít. Személy szerint a RONI hatékonyabbnak tűnik. Másodlagosak pedig ugyan azokat kapta meg mint Gridlock. Mozzie kamerákkal fog operálni nem is akárhogy, kilő a földre egy PEST nevű kis robotot és ha egy támadó drón belemegy a vonzáskörzetébe akkor elfogja azt és irányítása alá vonja. Más szóval Mozzie elveszi a drónok irányítását, sőt még a Twitch drónt is el tudja fogni ami nagyszerű lehetőséget biztosít a támadók akadályozásában.

siege burnt

VÉGSZÓ

Az új pálya pedig az Outback névre hallgat ami egy két szintes L alakú épület, ami három részre szeparálható: garázsra, étteremre és egy motelre. Az Ubisoft kicsit variált a kezdő játékosoknak, mert hozzáadtak egy úgynevezett Newcomer térképlistát. Ebben a listában a következő térképek találhatóak: Chalet, Bank, és Consulate. A másik ilyen változás a Ranked szint követelmény. Amit felvittek 30-as szintre amivel az új játékosok betanulását próbálják elősegíteni. Végszóként pedig ebbe a season-ban Hibana kapja az elit skint.

Szerző

Kisgyerek korom óta foglalkoztat a számítógép kívül-belül. Legjobb tudásom szerint szállítom nektek a híreket hétről-hétre a gamer rovatba.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mozgás közben is látható az Assassin’s Creed Shadows

A Ubisoft bemutatta az új Assassin’s Creed játékmenetét.