x
Játékok

Átlépte az első millióját a Little Nightmares 2

Egészen gyorsan elérte ezt a nagy számot ez a remek folytatás.

Átlépte az első millióját a Little Nightmares 2
  • Publishedmárcius 11, 2021

Kevesebb mint 1 hónappal a megjelenése után a Little Nightmares II átlépte az egymillió eladott példányt, amivel elsőként érte ezt el a kiadó azonos időszakban fejlesztett címei közül. Ezzel együtt a Little Nightmares-sorozat is átlépte az 5 millió játékost, ami nagyon fontos mérföldkő ennek a nyugati vezetésű szériának. Nagyon jókat tudtunk mi is írni róla, hiszen egészen kivételes folytatása lett ez az első résznek egy meglepő befejezéssel.

„Rendkívül büszkévé tesz minket a Little Nightmares II sikere és igazán hálásak vagyunk azért, hogy a rajongók ennyire megszeretették ezt az univerzumot a játékokon és képregényeken keresztül, és a legvadabb Little Nightmares teóriákkal álltak elő” mondta Herve Hoerdt, a Bandai Namco Content and Digital alelnöke. „Ez két fontos mérföldkő a sorozatnak, melyet a Bandai-nál ápolgattunk és növesztgettünk, és ami lehetetlen lett volna a Little Nightmares közösség lenyűgöző támogatása nélkül. Alig várjuk, hogy megosszuk, mi a következő a Little Nightmares-univerzum számára.”

A Little Nightmares-sorozat folyamatosan tovább növekedett az évek során két fő játéka mellett a Very Little Nightmares mobiljátékával, valamint a Plastiek által készített digitális képregényével. A Bandai Namco Europe elkötelezett ezen növekedés folytatása mellett játékokkal és más szórakoztató tartalmakkal, hogy biztosítsa a sorozat tartós sikerét. Csak zárójelben jegyeznénk meg, de elég valószínű a harmadik rész elkészülte is. A Little Nightmares II elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, valamint 2021-ben PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, ami a PlayStation 4 vagy Xbox One verzió tulajdonosainak ingyenesen fejleszthető lesz.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.