Wide Screen
Image default
Gamer

Assassin’s Creed VR és Splinter Cell VR játékokat készít a Ubisoft?

A franciák lepaktáltak a Facebookkal és komolyabb játékokat készítenek Oculusra, így a jövőben a virtuális valóság segítségével bérgyilkolhatunk és Sam Fisherkedhetünk majd.

Érdekes fordulat ez, de teljesen reális elképzelés, elvégre a Splinter Cell széria körül nagyon nagy a csönd mostanában, az Assassin’s Creed sorozatra pedig ráfér a pihenés és a stílus váltás. Az sem utolsó szempont, hogy a Facebook is szeretne végre robbantani a VR technológiával, ami komoly és forradalmi játékok nélkül lehetetlen, mert ez így most nem több a gazdagok múló hóbortjánál. Kénytelenek a technológia fejlesztésén túl gondolni a játékokra is, amik vásárlásra ösztönzik majd a játékosok millióit.

A The Information magazin feltételezéséről van szó, akik egyébként megkeresték az Oculust ezzel kapcsolatosan. Az cég nem cáfolta a felvetést (ellenben a Ubisoft válaszra sem méltatta a kérdést), ugyanis nyíltan kijelentették, hogy jó játékokra lesz szükségük az Oculust Rift és Quest esetében, így akár igaz is lehet, hogy dolgoznak valamilyen Assassin’s Creed és Splinter Cell játékon a franciák.

Még több a témában...

KRITIKA: Assassin’s Creed

Kévés Bence Mihály

Vikingek lesznek a következő asszasszinok?

Héja Szabolcs

EXKLUZÍV szinkronos előzetest kapott az Assassin’s Creed mozifilm

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább