Arnold Schwarzenegger visszatér az új Terminator-filmben

Kedvenc terminátorunk egyszerűen nem tud kiöregedni a szakmából, s James Cameron oldalán visszatér majd az új Terminator-filmben.

Kedvenc terminátorunk egyszerűen nem tud kiöregedni a szakmából, s James Cameron oldalán visszatér majd az új Terminator-filmben.

Az év elején robbant a hír, miszerint a franchise jogaira lecsapott James Cameron, vagy akár azt is mondhatnánk, hogy visszaszerezte, s rögtön egy új film tervezésébe is vág, most viszont a széria ikonikus sztárja, Arnold Schwarzenegger is megerősítette, hogy bizony ő is visszatér. A Screen Dailynek adott interjút az egykori kaliforniai kormányzó:

Visszatért. Jól haladnak a dolgok. [Cameron] jó néhány ötlete van arra, hogyan is folytassuk a franchiset. Jómagam is benne leszek a filmben.

Igaz, Cameronnak 2019-ig várni kell, mert csak akkor fogja visszakapni a jogokat, de egyes források szerint a Deadpool csapatából Tim Miller rendezőre és a Skydance vezérigazgatójára, David Ellisonra bízza a projektet, s Cameron csak produceri feladatokat fog ellátni, hiszen neki az Avatar négy folytatását kell szállítania a következő években.

Total
0
Shares
Previous Article

Erről szól majd a Thor: Ragnarök, a Fekete Párduc és a Bosszúállók: Végtelen háború

Next Article

Az önálló Cyborg film 2020-ban érkezhet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!