Wide Screen
Image default
Filmek

Arnold Schwarzenegger visszatér az új Terminator-filmben

Kedvenc terminátorunk egyszerűen nem tud kiöregedni a szakmából, s James Cameron oldalán visszatér majd az új Terminator-filmben.

Kedvenc terminátorunk egyszerűen nem tud kiöregedni a szakmából, s James Cameron oldalán visszatér majd az új Terminator-filmben.

Az év elején robbant a hír, miszerint a franchise jogaira lecsapott James Cameron, vagy akár azt is mondhatnánk, hogy visszaszerezte, s rögtön egy új film tervezésébe is vág, most viszont a széria ikonikus sztárja, Arnold Schwarzenegger is megerősítette, hogy bizony ő is visszatér. A Screen Dailynek adott interjút az egykori kaliforniai kormányzó:

Visszatért. Jól haladnak a dolgok. [Cameron] jó néhány ötlete van arra, hogyan is folytassuk a franchiset. Jómagam is benne leszek a filmben.

Igaz, Cameronnak 2019-ig várni kell, mert csak akkor fogja visszakapni a jogokat, de egyes források szerint a Deadpool csapatából Tim Miller rendezőre és a Skydance vezérigazgatójára, David Ellisonra bízza a projektet, s Cameron csak produceri feladatokat fog ellátni, hiszen neki az Avatar négy folytatását kell szállítania a következő években.

Még több a témában...

Egy új Avatar 2. forgatási képet osztott meg James Cameron

Kévés Bence Mihály

James Cameron ötlete volt az, amit sokan kritizáltak Sam Raimi Pókember-trilógiájában

Kévés Bence Mihály

Az Avatar producere megerősítette, újra forog a film, és egy új képet is kaptunk a munkálatokról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat