Wide Screen
Image default
Játékok

Árkád bunyóval vár a WWE 2K Battlegrounds

Reméljük végre összekapja magát a széria.

A 2K ma bejelentette, hogy a szériát új szintre emelő, árkád stílusú verekedős játéka szeptemberben lát napvilágot. A WWE 2K Battlegrounds több mint 70 WWE Szupersztárt és Legendát vonultat fel, akikhez a megjelenést követően továbbiak fognak csatlakozni.

A Saber Interactive gondozásában készülő anyag egy izgalmas és elérhető élményt kínál mindenkinek. Kösse fel a gatyát a szenvedélyes WWE rajongóktól kezdve az alkalmi játékosokig mindenki, lesz itt szórakozás számos különböző módon keresztül:

 

  • Exhibition: részt vehetünk az Exhibition meccsein otthon, vagy akár útközben bármikor és bárhol a lokális és internetes többjátékos módokban akár négy játékossal.
  • Campaign: csatlakozhatunk az exkluzívan a WWE 2K Battlegroundshoz készült négy új feltörekvő WWE tehetség kalandjához a Campaign módban. Ringbe szállhatunk egy WWE szerződés megszerzéséért. Utazásunk során új arénákat nyithatunk meg, amiket olyan helyszínek inspiráltak, mint például az Everglades, egy katonai stílusú kiképzőtábor, Mexikó, New York és Skócia. A helyszíneken olyan legendás alakok adnak útmutatást, mint „Stone Cold” Steve Austin és Paul Heyman.
  • King of the Battleground: szembenézhetünk minden kihívónkkal a King of the Battleground keretében. Ebben az internetes, last-man-standing stílusú játékmódban négy játékos kezd a ringben, míg kívül négy további játékos várja, hogy beléphessen, nekünk pedig mindegyiküket le kell győznünk.
  • Online: próbára tehetjük erőnket az internetes bajnokságokon és Exhibition meccseken.

 

A nyolc egyedi Battlegrounds helyszín fontos szerepet játszik az akcióban. Közülük több, interaktív elemeket is tartalmaz, ezzel egy újabb réteget adva a küzdelmekhez a közelharci fegyverek mellett, amikkel a földbe döngölhetjük ellenfeleinket. Kiugorhatunk katonai helikopterekből, szétzúzhatjuk ellenfeleinket kocsikkal az autókereskedésben, és az éhes aligátorok szájába hajíthatjuk őket a mocsárban. A bombasztikus közvetítés és tökéletes hangulat érdekében a meccseket a WWE kommentátor Mauro Ranallo és Jerry ’The King’ Lawler fogja narrálni. A játékosok továbbá testreszabhatják majd kedvenc arénájukat, kedvünkre alakíthatják a pankrátorok kinézetét. A Superstar Creator segítségével akár saját, egyedi WWE Szupersztárjukat is megalkothatják a különböző tulajdonságok kínálatából válogatva. A WWE 2K Battlegrounds 2020. szeptember 18-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Még több a témában...

Egy utolsó meglepetés a Crash Bandicoot 4 megjelenés előtt

Sinka Tamás

Mégis kaphat jelen generációs változatot a Resident Evil 8: Village

Szarka Roland

Story trailert kapott a The Medium

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat