Főoldal Játékok Árkád bunyóval vár a WWE 2K Battlegrounds
Játékok

Árkád bunyóval vár a WWE 2K Battlegrounds

Reméljük végre összekapja magát a széria.

681
WWE 2K Battlegrounds

A 2K ma bejelentette, hogy a szériát új szintre emelő, árkád stílusú verekedős játéka szeptemberben lát napvilágot. A WWE 2K Battlegrounds több mint 70 WWE Szupersztárt és Legendát vonultat fel, akikhez a megjelenést követően továbbiak fognak csatlakozni.

A Saber Interactive gondozásában készülő anyag egy izgalmas és elérhető élményt kínál mindenkinek. Kösse fel a gatyát a szenvedélyes WWE rajongóktól kezdve az alkalmi játékosokig mindenki, lesz itt szórakozás számos különböző módon keresztül:

 

  • Exhibition: részt vehetünk az Exhibition meccsein otthon, vagy akár útközben bármikor és bárhol a lokális és internetes többjátékos módokban akár négy játékossal.
  • Campaign: csatlakozhatunk az exkluzívan a WWE 2K Battlegroundshoz készült négy új feltörekvő WWE tehetség kalandjához a Campaign módban. Ringbe szállhatunk egy WWE szerződés megszerzéséért. Utazásunk során új arénákat nyithatunk meg, amiket olyan helyszínek inspiráltak, mint például az Everglades, egy katonai stílusú kiképzőtábor, Mexikó, New York és Skócia. A helyszíneken olyan legendás alakok adnak útmutatást, mint „Stone Cold” Steve Austin és Paul Heyman.
  • King of the Battleground: szembenézhetünk minden kihívónkkal a King of the Battleground keretében. Ebben az internetes, last-man-standing stílusú játékmódban négy játékos kezd a ringben, míg kívül négy további játékos várja, hogy beléphessen, nekünk pedig mindegyiküket le kell győznünk.
  • Online: próbára tehetjük erőnket az internetes bajnokságokon és Exhibition meccseken.

 

A nyolc egyedi Battlegrounds helyszín fontos szerepet játszik az akcióban. Közülük több, interaktív elemeket is tartalmaz, ezzel egy újabb réteget adva a küzdelmekhez a közelharci fegyverek mellett, amikkel a földbe döngölhetjük ellenfeleinket. Kiugorhatunk katonai helikopterekből, szétzúzhatjuk ellenfeleinket kocsikkal az autókereskedésben, és az éhes aligátorok szájába hajíthatjuk őket a mocsárban. A bombasztikus közvetítés és tökéletes hangulat érdekében a meccseket a WWE kommentátor Mauro Ranallo és Jerry ’The King’ Lawler fogja narrálni. A játékosok továbbá testreszabhatják majd kedvenc arénájukat, kedvünkre alakíthatják a pankrátorok kinézetét. A Superstar Creator segítségével akár saját, egyedi WWE Szupersztárjukat is megalkothatják a különböző tulajdonságok kínálatából válogatva. A WWE 2K Battlegrounds 2020. szeptember 18-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.