Aranylemezre került a Cyberpunk 2077 és kiszivárgott Night City térképe

Nincs több csúszás.

Több hónapon át tartó feszült várakozást és két jelentős halasztást követően egy remek hírrel szolgált a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 kapcsán. Az év hátralévő részének legnagyobb dobása aranylemezre került, azaz véget ért a fejlesztés időszaka, és a terjesztésre szánt változat készen áll a következő fázisra. Ezzel remélhetőleg véget értek a dolgozók komoly túlórái is, hogy a játékosok közönsége és a stáb együtt lélegezhessen fel.

Emellett egy másik örömhír, hogy egy kiszivárgott fotónak köszönhetően megnézhetjük Night City térképét. Első ránézésre rendkívül nagynak tűnik a bejárható terület. Ha a The Witcher III-hoz hasonlóan számtalan apró tevékenységgel lesz tele a bejelölt néhány városrész, akkor érdemes lesz hosszú időre berendezkednünk a modern metropoliszban. A képen látható térkép egyébként a dobozos kiadás részét képezi majd, hátoldalán egy poszterrel.

Immár tehát semmi nem állja útját a november 19-re tervezett megjelenésnek, a Cyberpunk 2077 ha törik, ha szakad, a következő hónapban befut a boltok polcaira. PlayStation 4, Xbox One és PC tulajként is lehetőségünk lesz átélni a kalandot, amely később PlayStation 5-re, Xbox Series S/X-re és Stadiára is ellátogat.

Total
0
Shares
Previous Article

A PGA Tour 2K21 új meccstípusokkal és MyPLAYER felszerelésekkel emeli a tétet

Next Article
The Witcher

Henry Cavill megosztotta az első fotókat a Vaják második évadából

Related Posts