Főoldal Filmek Anya Taylor-Joy alig felismerhető Furiosa szerepében
Filmek

Anya Taylor-Joy alig felismerhető Furiosa szerepében

A Furiosa képénél ma aligha lesz menőbb dolog a neten.

1.1k
Mad Max: A harag útja

Bár mozgóképet továbbra sem kaptunk a filmből, a Warner Bros. nagyban készül a hétvégi CCXP eseményre, ahol a Furiosa is helyet kap, s várhatóan kapunk egy előzetest is. Arra viszont tökéletes a cikkben található fénykép, hogy hogyan fog kinézni Anya Taylor-Joy George Miller, Mad Max: A harag útja című filmjének előzményében.

Holnap kezdődik az idei CCXP São Pauló-i rendezvény, és a Warner Bros. várhatóan a panelje során mutatja be az első teasert az előzményfilmből. Amennyiben tényleg közszemlére teszik az első jeleneteket, feltehetően utána online is megjelenik majd, de ezt még nem erősítették meg. Addig is azonban itt van az első hivatalosnak számító kép Anya Talor-Joy-ról, aki Charlize Theron halálos Imperatorának fiatalabb változatát alakítja az előző filmből.

A Collider készítette a fotót az egyik kivetítőről, amin éppen a Furiosa főhőse volt látható. Joy ezen a képen nagyon hasonló ruhát visel, mint Theron karaktere, és úgy tűnik, a karja is hiányzik. Miller korábban megerősítette, hogy a film 15 év alatt játszódik, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy a lenn látható képet a film végéről ragadták ki.

Csak annyit mondhatok az izgatottságomról, hogy mindenképpen izgalmas, mert annak ellenére, hogy biztosan A harag útja világában játszódik, sok olyan különbség is van benne, amiről beszéltünk. Ismétlem, egyedülállóan ismerős. És talán a legnagyobb különbség az időtáv. A harag útja három nap és két éjszaka alatt játszódott, ez pedig 15 év alatt. Szóval ez egy saga. Ennél többről majd a jövőben beszélhetünk.

George Miller

A Thor: Szerelem és mennydörgés sztárja, Chris Hemsworth fogja játszani a Furiosa férfi főszerepét, és néhány forgatási fotó alapján úgy tűnik egyelőre, hogy a karaktere A harag útjából ismert Immortan Joe fiatalabb változata lesz. Yahya Abdul-Mateen II eredetileg a film másik hadvezérének szerepét kapta, de ütemezési konfliktus miatt vissza kellett utasítania a szerepet, és helyére Tom Burke brit tévés színész került. Tom Hardy nem fog szerepelni a filmben, de Miller beszélt arról, hogy ha lehetősége lesz rá, elkészíti a Mad Max: A harag útja folytatását.

“Ahogy a világ elesett, a fiatal Furiosát elragadják a Zöldhelyről, és a Dementus hadúr által vezetett nagy motoros horda kezébe kerül” – olvasható a nemrég megjelent szinopszisban. “A pusztaságon átszelve Sziklavárnál kötnek ki, amelynek elnöke a Halhatatlan Joe. Miközben a két zsarnok a hatalomért harcol, Furiosának számos megpróbáltatást kell túlélnie, miközben megpróbálja kitalálni, hogyan tudna hazajutni.”

A Furiosa a tervek szerint 2024. május 24-én jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Furiosa
Előzetesek

Nézd meg a Furiosa: történet a Mad Maxből magyar szinkronos előzetesét

2024 egyik legnagyobb filmje lesz a Furiosa: történet a Mad Maxből? Az...

Sárkányok háza
Előzetesek

Sárkányháborúra készülünk a Sárkányok háza 2. évad első előzetesében

Bemutatták a Sárkányok háza 2. évad első teaser előzetesét.

Fallout
Előzetesek

Az Amazon egy előzetessel mutatta be a Fallout poszt-apokaliptikus világát

Végre láthatjuk, milyen lesz a Fallout élőszereplős sorozatadaptációja.