Wide Screen
Image default
Filmek

Anthony és Joe Russo saját panelt tart a San Diego-i Comic-Conon

A Bosszúállók: Végjáték rendezői több kérdésre is választ adhatnak a Comic-Conon jövő hónapban, ugyanis pénteken saját panellel várják a rajongókat.

A Russo rendezők a Bosszúállók: Végjáték után hosszasan beszéltek a film munkáiról, és magáról a sztoriról, hogy mit miért úgy filmesítettek meg, de a legújabb hírek szerint a rendezőpáros tarsolyában akadnak még megválaszolatlan kérdések, hiszen saját panellel várják a rajongókat a július közepén esedékes Comic-Conon.

Ma délután jelentették be, hogy a július 19-én pénteken helyi idő szerint 11 órakor (magyar idő szerint este 20 órakor) a Hall H nagyteremben várják a rajongókat a „A Conversation With The Russo Brothers” interaktív showra. Többet nem tudtunk meg az eseményről, de mi más is lehetne a fő témája, mint a tavasszal bemutatott Bosszúállók: Végjáték és a Marvel Moziverzum jövője, amit a Marvel Studios szintén itt fog bejelenteni San Diegoban.

Ezzel egy időben egy független forrás megerősítette, hogy a 20th Century Fox idén kihagyja a Hall H-t, tehát nem ismertetik a stúdió következő éveiről szóló tervét. Ez annyit tesz, hogy a Disney tulajdonába hullt stúdiótól nem tudunk meg többet a Kingsman franchise következő részéről, illetve az Új Mutánsok is kihagyják a panelt, aminek bemutatóját az újraforgatások miatt eltolták jövő évre.

A Warner Bros. már korábban jelezte, hogy idén ők hagyják ki az év legnagyobb képregény-találkozóját – de jövőre visszatérnek – a showt így egyértelműen a Marvel Studios lopja majd el a 4. fázis bejelentésével, de nem lepődnénk meg, ha valami egészen meglepő dologgal állnának elő.

Russo

Még több a témában...

Joe Russo több mint szimpla rendező

Kévés Bence Mihály

[MEGERŐSÍTVE] Októbertől forog az X-Force

Kévés Bence Mihály

Brie Larson hezitált azon, hogy elvállalja-e a Marvel kapitány szerepet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább