Főoldal Sorozatok Annyira rossz az Echo, hogy Kevin Feige vállalhatatlannak nevezte a Disney+ sorozatát?
Sorozatok

Annyira rossz az Echo, hogy Kevin Feige vállalhatatlannak nevezte a Disney+ sorozatát?

Ez megmagyarázza azt is, miért egyszerre fogják bemutatni az Echo összes részét.

292
Echo
Forrás: Marvel Studios

Ha hihetünk egy most felröppent pletykának, akkor a Marvel Studios elnöke átfogó újraforgatásokat rendelt el a Disney+ Echo című sorozatánál, miután Kevin Feige a sorozat korai vágásait “kiadhatatlannak” nevezte. Drasztikus lépésre kötelezte a stúdiót, ami magyarázat lehet arra is, miért egyszerre fogják bemutatni az összes epizódot.

Néhány hónappal ezelőtt kezdtek el beszélni arról, hogy a Sólyomszem spin-offjaként beharangozott Echo körül nincs minden rendben. Az akkori pletykák kreatív problémákról szóltak, ami különösen rossz ómen a premier előtt, hiszen sok rajongó már akkor megkérdőjelezte a dolgot, hogy miért van szüksége a karakternek saját tévésorozatra.

Nemrég a Marvel Studios megerősítette, hogy az Echo összes epizódja (még mindig nem tudjuk, hogy hány lesz) november 29-én kerül képernyőre. Ez újabb spekulációkat eredményezett, hogy a sorozat nem sikerült túl jóra, hiszen azzal, hogy egyszerre mutatják be a teljes évadot, a stúdió gyorsan szeretné maga mögött tudni azt, és nem pedig látni, hogy hetekig rossz kritikáktól hangos a sajtó.

Jeff Sneider bennfentes osztott meg információkat, miszerint problémákba ütköztek, és ezt úgy szeretné a Marvel Studios orvosolni, hogy bizonyos jeleneteket teljesen újraforgatnak, és alaposan megvágják a sorozatot. De arról is beszélt, hogy szerencsére ezeket az elmúlt hónapokban orvosolhatták már.

Úgy tudom, hogy a műsort problémák gyötörték a gyártás során. Azt hallottam, hogy egy nagy káosz volt, és hogy a műsor annyira rossz lett, hogy gyakorlatilag az egészet újra kellett forgatni. Azt mondták, hogy eredetileg 8 epizódot forgattak, és [Kevin Feige] úgy gondolta, hogy ezt nem lehet kiadni, ezért arról beszéltek, hogy 4 vagy 6 epizódra vágják össze az utómunkálatok során.

De végül újraforgatták, így a forrásom valójában nem tudta, hány epizód készült belőle. De igen, úgy tűnik, hogy a felsővezetőstől jött a kérés az átdolgozásra, és hogy Kevin nem volt elégedett vele.

Jeff Sneider

Tekintettel arra, hogy hányszor el kellett halasztani az Echo bemutatóját, ez összefüggésben lehet Sneider állításaival, és nem ez lenne az első eset, amikor a Marvel Studios jelentős újraforgatást rendel el egy produkciónál. Idő az még van, és mivel Feige időben felismerte a problémát, nem kell túlaggódnunk, ugyanakkor a rajongók körében nagy az izgalom, hogy mindez okoz-e bármiféle problémát a Daredevil: Born Again gyártásában.

Az Echo eredettörténetében Maya Lopez (Alaqua Cox) visszatér, akit New Yorkban tanúsított kegyetlen viselkedése szülővárosában ér utol. Szembe kell néznie a múltjával, újra kapcsolatba kell lépnie indián gyökereivel, és el kell fogadnia a család és a közösség jelentését, ha reméli, hogy valaha is tovább tud lépni.

Az Echo összes részét egyszerre, 2023. november 29-én fogja bemutatni a Disney+.

Sólyomszem

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat márciusban a Disney+

Márciustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.

Pókember: Idegenben
Filmek

Az MCU egy régóta várt karakterét mutathatja be a Pókember 4.

Tom Holland kívánsága valóra válhat a Pókember 4.-ben.