Tomb Raider

Angelina Jolie elárulta, miért utasította vissza majdnem Lara Croft szerepét

Először nem gondolta, hogy illene rá ez a szerep.

Ha Angelina Jolieról beszélünk, sokan a Tomb Raider-filmre gondolnak. A színésznő éppen legújabb filmje, a Those Who Wish Me Dead kötelező promóciós teendőinek tett eleget, amikor szóba került, hogy először vissza akarta utasítani a Tomb Raider főszerepét, de végül rábeszélték, hogy miért lesz jó neki ez a szerep.

Bár a 2001-ben bemutatott filmre nem úgy tekintünk, mint az egyik legjobb videojáték adaptációra, ettől függetlenül Simon West alkotásának nem volt oka szégyenkeznie a kasszáknál. Kasszát ugyan nem robbantott, de a gyártási költség többszöröse is megtérült, és ahogy már írtuk a bevezetőben is, Angelina Jolie egyik legismertebb szerepe volt Lara Croft.

A Collider készített interjút a színésznővel, ahol elmesélte, először nem akarta elfogadni ezt a szerepet, ám később meggondolta magát.

Azt mondtam: ’Nem igazán érzem, hogy ez a karakter illene hozzám.’ Igazából először nem is akartam elvállalni, nemet mondtam. De azt mondták, hogy beutazhatod a világot, és a brit hadsereggel edzhetsz, szóval volt három hónapom megnézni, mire vagyok képes. És mindenkit arra buzdítok, hogy tegye ezt. Jelentkezzen, amennyire csak tud, adjon magának néhány hónapot, feszegesse a határait, és nézze meg, ’Mire vagyok képes?’. És rájössz, hogy több van benned, mint tudtad, és lesznek őrült, furcsa dolgok, amikről nem is gondoltad, hogy meg tudod csinálni vagy képes vagy rá. Szóval imádom ezt.Angelina Jolie

Jolie nem riadt vissza attól sem, hogy kaszkadőrmutatványait segítség nélkül hajtsa végre, és ez igaz a legújabb filmjére is. Dublőr nélkül vették fel a legújabb filmje jeleneteit is, amiben egy rettenthetetlen tűzoltót alakít, aki az életét kockáztatja egy kisfiúért, aki szemtanúja volt egy gyilkosságnak.

Úgy gondolom, hogy minél több vizuális effektus van a filmben, annál fontosabb, ha tudod, akkor a saját kaszkadőrmutatványod magad csináld, mert szerintem a közönség érzi a különbséget, és ha ez igazinak tűnik, akkor ezt valóságosnak fogják gondolni.

De természetesen már mindenki a Marvel Moziverzum bemutatkozását várja Thena szerepében. Nemrég már láttunk egy pár másodperces snittet az Örökkévalókból, amiben egy karddal a kezében hadonászott. A filmet november 4-én fogják bemutatni a hazai mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
Titkos Invázió

Ígéretes rendezőket találtak a Titkos Invázió című Disney+ sorozatra

Next Article
Tomb Raider

Misha Green megmutatta, hogy milyen címet adott a Tomb Raider folytatásának

Related Posts