Wide Screen
Image default
Filmek

Andy Serkis a visszatérésről beszélt az Amazon gyártású A Gyűrűk Ura tévésorozatban

A filmsorozat egy ismert szereplője is feltűnik majd a hamarosan érkező A Gyűrűk Ura sorozatban?

A filmsorozat egy ismert szereplője is feltűnik majd a hamarosan érkező A Gyűrűk Ura sorozatban?

Az Amazon már keményen dolgozik A Gyűrűk Ura projekten, melynek büdzséje a hírek szerint meghaladja az egy milliárd dollárt is. Soha nem készült még sorozat ennyi pénzből, részben az HBO ezért nem merte elvállalni a sorozat elkészítését, mert még a Trónok harca című sorozatot is meghaladná a gyártási költség. A pletykák szerint a sorozat készítésében maga Peter Jackson rendező is kiveszi részét, ezért többekben felmerült olyan kérdés, hogy a rendező filmjeiből miket emel át a televíziók képernyőire.

Andy Serkis karaktere, Gollum végig kísért minket mindhárom filmrészen, majd A Hobbit: Egy váratlan utazás című spin-offban újra láttuk a szereplőt. Sokan úgy gondolták, a karakter ismét feltűnik majd, ám ezúttal a sorozatban. A CinemaBlend faggatta a színészt, az Amazon sorozatában látjuk-e ismét a szerepben:

Fiúk, figyeljetek rám! Nem tudok semmit. És ha olyasvalaki lennék, aki ezeket a részeket készíti, akkor nyilvánvalóan valami egészen újat készítenék. Ennek így kellene történnie. Ez az, amit nagyszerű és klasszikus munkával tudsz csak elérni, mint például volt A dzsungel könyve film esetében is. Ismétlődik, miközben újraértelmeződik. Azt hiszem, friss fülekre és szemekre van szüksége a sorozatnak, és biztos vagyok benne, hogy így fognak eljárni a készítők.

Serkis jelenleg egy A dzsungel könyve adaptáción, a Mowgli című filmen dolgozik, amit a tervek szerint októberben fognak bemutatni. Így még visszatérése beszéd tárgya is lehetne, legalább egy cameora, de a színész világosan kijelentette, bizony erre nem sok esély van. Az Amazon Studios a Tolkien Estate, a HarperCollins és a New Line Cinema stúdiókkal közösen készíti A Gyűrűk Ura-sorozatot, ami a hírek szerint a fiatal Aragorn életét hivatott elmesélni a rajongóknak.

Még több a témában...

Több fontos produkció forgatása is újraindulhat Új-Zélandon

Vigh Martin

Élőszereplős Fallout-sorozaton dolgoznak a Westworld készítői

Kévés Bence Mihály

Az Amazon felvásárlással mentheti meg Amerika legnagyobb mozihálózatát, az AMC Theatre mozijait a csődtől

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat