Andy Muschietti szerint az Az-folytatása még félelmetesebb lesz

Még el sem kezdték filmezni Az: Második fejezetét, de a rendező máris arról beszélt, hogy Pennywise sokkal ijesztőbb lesz.

Még el sem kezdték filmezni Az: Második fejezetét, de a rendező máris arról beszélt, hogy Pennywise sokkal ijesztőbb lesz.

A tavalyi év egyik legsikeresebb filmje volt Stephen King-féle horrorkönyv adaptációja, az Az, aminek folytatását rögtön a bemutató után berendelte a Warner Bros. stúdió. A filmet még nem kezdték el forgatni, de a Las Vegas-i CinemaConon Andy Muschietti rendező azt ígérte a rajongóknak, hogy a második rész sokkal ijesztőbb lesz az elsőnél. Pedig már az első résznél is sokan felriadtak a gyilkos Pennywise bohócon.

A döntést az is indokolhatja, hogy sok vád érte az első részt, mely egyesek szerint nem volt elég félelmetes. Azonban most ezen szeretnének javítani, és több forrás is úgy tudja, hogy sötétebb hangvételű lesz a második fejezet, ami 27 évvel az első rész után játszódik majd. A film a Vesztesek Klubjának felnőtt tagjait hozza vissza, akiknek újra szembe kell nézniük Derry város démonjával. A pletykák szerint Jessica Chastain már biztosan ott lesz a vásznon, ő lehet Beveryl Marsch felnőtt változata, de James McAvoy és Bill Hader is tárgyal a stúdióval Bill Denbrough és Richie Tozier szerepéről.

Az Az: Második fejezetet 2019. szeptember 6-án mutatják be a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

A Marvel már keresi a Fekete Özvegy-film rendezőjét

Next Article

Miért Alden Ehrenreich lett az ifjú Han Solo?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!