a
FőoldalFilmekAndy Muschietti rendezi az Az-folytatását is

Andy Muschietti rendezi az Az-folytatását is

Hivatalosan még mindig nem mondták ki, hogy Andy Muschietti rendezi az Az második fejezetét, de arra utaló jelek vannak.

A tavalyi év egyik legnagyobb adaptációja volt a Stephen King-féle Az regény a mozikban, így nem lenne meglepő, hogy ha a Warner Bros. stúdió olyan valakire bízza a második rész elkészítését, aki sikerre vitte az első fejezetet is. A stúdió mindeddig nem mondta ki, hogy ki forgatja a második részt.

Wake up, losers. Derry is calling ? #itchapter2 #itmovie

Andy Muschietti (@andy_muschietti) által megosztott bejegyzés,

A napokban Muschietti egy képet osztott meg Instagram-oldalán, amin ő maga és a Lúzerek klubja pár karaktere látható még. A fotón jól kivehető, hogy egyes karakterek már túlestek a sminken is, ami megint csak újabb utalás arra, hogy hamarosan dolgozni kezdenek a második filmen. A filmet a tervek szerint 2019. szeptember 6-án mutatják be, melyben visszatér Bill Skarsgård, mint Pennywise a gyilkos bohóc. De már azt is tudjuk, hogy ki játszhatja a felnőtt Beverlyt a vásznon – Jessica Chastain nevét már többször olvashattuk a karakter neve mellett, de eddig hivatalosan bejelentés nem jött.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.