Pennywise AZ

Andy Muschietti rendezi az Az-folytatását is

Hivatalosan még mindig nem mondták ki, hogy Andy Muschietti rendezi az Az második fejezetét, de arra utaló jelek vannak.

Hivatalosan még mindig nem mondták ki, hogy Andy Muschietti rendezi az Az második fejezetét, de arra utaló jelek vannak.

A tavalyi év egyik legnagyobb adaptációja volt a Stephen King-féle Az regény a mozikban, így nem lenne meglepő, hogy ha a Warner Bros. stúdió olyan valakire bízza a második rész elkészítését, aki sikerre vitte az első fejezetet is. A stúdió mindeddig nem mondta ki, hogy ki forgatja a második részt.

Wake up, losers. Derry is calling ? #itchapter2 #itmovie

Andy Muschietti (@andy_muschietti) által megosztott bejegyzés,

A napokban Muschietti egy képet osztott meg Instagram-oldalán, amin ő maga és a Lúzerek klubja pár karaktere látható még. A fotón jól kivehető, hogy egyes karakterek már túlestek a sminken is, ami megint csak újabb utalás arra, hogy hamarosan dolgozni kezdenek a második filmen. A filmet a tervek szerint 2019. szeptember 6-án mutatják be, melyben visszatér Bill Skarsgård, mint Pennywise a gyilkos bohóc. De már azt is tudjuk, hogy ki játszhatja a felnőtt Beverlyt a vásznon – Jessica Chastain nevét már többször olvashattuk a karakter neve mellett, de eddig hivatalosan bejelentés nem jött.

Total
0
Shares
Previous Article

Dobjatok el mindent, új Végtelen háború tévészpotot mutattak be

Next Article

Mutatjuk, hogy kaphattok ajándékba Bosszúállók mozijegyet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!