Amikor csak 24 perc az élet

A Death Stranding egyik kulcsszereplője igen hányattatott sorssal bír, de így is megtesz mindent azokért akiket szeret.

A Death Stranding egyik kulcsszereplője igen hányattatott sorssal bír, de így is megtesz mindent azokért akiket szeret.

A Sony idei marketing stratégiájáról mindennel együtt az jut eszébe az embernek, hogy: fura. Ugyanaz a jelző, ami a japán cég idei egyik legnagyobb húzócíméről, a Death Strandingről. Talán azért, mert közeleg a novemberi megjelenés (de inkább azért, mert a korábban a Comic Conon levetített anyag kiszivárgott egy kamerás felvétel formájában az egyik videomegosztón) új trailert kaptunk kézhez.

A rövid, mindössze két perces részlet a Heartman nevű karaktert mutatja be. A kutató a Death Stranding eseményét kutatja lázasan, mégpedig olyan módon, hogy 21 percenként meghal, s ezt következően 3 percig nyomoz a másvilágon az eltűnt családja nyomában, mielőtt újraéled. Hogy a dolog mennyire fárasztó, arról is szól ez a rövidke beszélgetés (ha belegondolunk, naponta 60-szor elhalálozik és minden alkalommal igen kevés ideje van bármire is).

További érdekesség, hogy a szereplőt Nicolas Winding Refn (Drive) testesíti meg (legalábbis arcban – a színészi feladatokat más látta el helyette). A dán rendező állítólag szerette volna Keanu Reevest is beprotezsálni a projektbe, de a Kojima végül inkább Mads Mikkelsen mellett tette le a voksát. Könnyen lehet, hogy a Sony a Gamescomra tartogatta ezt a trailert, ugyanis a korábbi pletyka után egyre biztosabb, hogy a japán cég valamilyen formában ott lesz Kölnben a játék-shown, ugyanis a napokban kikerült a hivatalos kiállítók közé.

Total
1
Shares
Previous Article
The Falcon and the Winter Soldier

Sebastian Stan elmagyarázta, hogy miért nem Bucky lett az új Amerika Kapitány

Next Article
Kylo Ren

Az eredeti elképzelésben Kylo Ren fénykardja sokkal ütősebb volt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!