Wide Screen
Image default
Játékok

Amikor csak 24 perc az élet

A Death Stranding egyik kulcsszereplője igen hányattatott sorssal bír, de így is megtesz mindent azokért akiket szeret.

A Sony idei marketing stratégiájáról mindennel együtt az jut eszébe az embernek, hogy: fura. Ugyanaz a jelző, ami a japán cég idei egyik legnagyobb húzócíméről, a Death Strandingről. Talán azért, mert közeleg a novemberi megjelenés (de inkább azért, mert a korábban a Comic Conon levetített anyag kiszivárgott egy kamerás felvétel formájában az egyik videomegosztón) új trailert kaptunk kézhez.

A rövid, mindössze két perces részlet a Heartman nevű karaktert mutatja be. A kutató a Death Stranding eseményét kutatja lázasan, mégpedig olyan módon, hogy 21 percenként meghal, s ezt következően 3 percig nyomoz a másvilágon az eltűnt családja nyomában, mielőtt újraéled. Hogy a dolog mennyire fárasztó, arról is szól ez a rövidke beszélgetés (ha belegondolunk, naponta 60-szor elhalálozik és minden alkalommal igen kevés ideje van bármire is).

További érdekesség, hogy a szereplőt Nicolas Winding Refn (Drive) testesíti meg (legalábbis arcban – a színészi feladatokat más látta el helyette). A dán rendező állítólag szerette volna Keanu Reevest is beprotezsálni a projektbe, de a Kojima végül inkább Mads Mikkelsen mellett tette le a voksát. Könnyen lehet, hogy a Sony a Gamescomra tartogatta ezt a trailert, ugyanis a korábbi pletyka után egyre biztosabb, hogy a japán cég valamilyen formában ott lesz Kölnben a játék-shown, ugyanis a napokban kikerült a hivatalos kiállítók közé.

Még több a témában...

Érkezhet a Spider-Man 2?

Fonyódi Dávid

Erősebb lesz a PS5 az új Xbox-nál?

Héja Szabolcs

Áprilisban jön a Resident Evil 3 Remake

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább