A Sony is ott lehet a Gamescom-on!

Egy megbízható Tweet szerint a japánok is bemutatnak majd ezt-azt augusztusban Kölnben.

Egy megbízható Tweet szerint a japánok is bemutatnak majd ezt-azt augusztusban Kölnben.

Rendkívül izgalmas lesz még akár a Sony akár a Microsoft elkövetkező fél éve. Betudható ez a már megpedzegetett új játékoknak vagy akár az új PS-Xbox párosnak. Mindenesetre nem fogunk unatkozni így a generáció vége fele sem, ugyanis az Xbox divízióra szeptemberben érkezik a Gears 5 még a japánok konzoljára a Medi Evil remake-je és a Death Stranding is már biztosan tiszteletét teszi még ebben az évben.

Azonban a gigantikus Microsoft E3 előadás után úgy néz ki a Sony-nak is van mit mondania még a játékosai számára ebben a generációban. Egy nagyon megbízható információkkal szolgáló twitterező, GraviKnight árulta el, hogy a japánok bizony megjelennek majd idén Köln-ben is. Mire számíthatunk tőlük? Az új PS esetleges morzsáin keresztül, a már februárra megszellőztetett The Last of Us part II-től a szintén a következő év elejére saccolt Ghost of Tsushimán át szinte bármire.


A Sony ráadásul nagyon megpörgeti az év maradék részét, ugyanis a Chinjoy-ra több mint 7 játékkal és egy egészen hosszú 2 órás műsorral készülnek. A szeptemberi Tokyo Game Show-ra is jelezték, hogy biztosan ott lesznek. Eléggé komoly tervei vannak a japánoknak, de ez nem csoda. A Microsoft E3-as produkciója nem volt hibátlan, azonban Keanu Reevs és a Cyberpunk 2077 egészen elvitte a show-t, amire most nekik is lépniük kell valamit. Jövő hónapban meglátjuk milyen is lesz ez a bizonyos lépés.

Total
7
Shares
Previous Article
Trónok harca

Naomi Watts már a Trónok harca előzménysorozat forgatásán járt

Next Article
Top Gun: Maverick

[SDCC2019] Tom Cruise berepítette a Top Gun: Maverick előzetesét a Comic-Conra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!