Amber Heard már az Igazság ligájára készül Londonban

A jelek, és beszámolók szerint mártúl tette magát a váláson, és teljes erőbedobással készül a következő nagy filmjére Amber Heard.

A jelek, és beszámolók szerint mártúl tette magát a váláson, és teljes erőbedobással készül a következő nagy filmjére Amber Heard.

Most, hogy végre már rendeződtek a dolgok Amber Heard és Johnny Depp között, teljes mértékben a következő filmjére tud koncentrálni a színésznő. Ambert következő nagy filmje az Igazság ligája lesz, melyben Mera-t fogja eljátszani. A színésznőt London egyik parkjában kapták lencsevégre, amint keményen edz a szerepre, próbál lélekben és testileg is felkészülni a megmérettetésre.

Forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail

Amber-höz közeli barát elmondta a Dail Mail-nek, hogy a filmcsillag egy fárasztó edzésprogramban veszt részt, hogy fizikailag felkészüljön a Warner Bros. által adott szerepre. Az ismeretlen barát a következőket nyilatkozta:

Amber keményen készül a filmre, napi három órát edz egy trainerrel a parkban, és az edzőteremben. Főként a súlyokkal szeret dolgozni, de az úgynevezett cross-tréninggel sincs semmi baja. Küzdő és kaszkadőr edzéseken is részt vesz most. Mera egy nagyszerű szerep, rendkívül vonzó volt Amber-nek – minden nő odáig lenne érte – a szerep, főleg azok után, miken keresztül ment az elmúlt időben. Egyszerre szórakoztató és példaértékű a nőknek.

Az újság szerint a Warner Bros. hamarosan elkezdi felvenni az Aquaman filmet is, melyben szintén benne lesz a színésznő. Amber Heard közel hat hónapot fog Londonban tölteni a Warner Bros. társaságában, ugyanis egymást után fogják felvenni az Aquaman és az Igazság ligája című filmeket.

Total
0
Shares
Previous Article

May nénit először láthatjuk a Pókember: Hazatérés forgatásán

Next Article

A Star Wars 8 víziója felfedi Luke Skywalker múltját

Related Posts
Wide Screen YouTube