Főoldal Filmek Állítólag nem Destin Daniel Cretton lesz a Bosszúállók: Titkos háborúk rendezője
Filmek

Állítólag nem Destin Daniel Cretton lesz a Bosszúállók: Titkos háborúk rendezője

359
Marvel Studios
Forrás: CinemaCon

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton veszi át a Bosszúállók: Kang-dinasztia rendezését, bár kész tényként kezeljük a hírt, de ezt hivatalosan még nem erősítették meg. A hétfő esti jelentés után sokakban felmerült, hogy esetleg ő veheti kézbe majd a Bosszúállók: Titkos háborúk rendezői feladatait is.

Egy nappal a Marvel Studios Hall H bemutatója előtt több érdekes védjegy is felbukkant az interneten, és ezekből többet már szombaton megerősítettek. A levédetett címek között szerepelt például a Bosszúállók: Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háborúk, amiket végül Kevin Feige bejelentett a panelen. 2025-ben két új Bosszúállók-filmet fognak bemutatni, előbbit 2025. május 2-án, míg a Titkos háborúkat 2025. november 7-én küldik mozikba, ami a The Multiverse Saga fináléja, az MCU 6. fázis utolsó felvonása lesz.

Úgy tűnik azonban, hogy a filmeket nem egymás után fogják forgatni. A Variety riportere, Justin Kroll azt is elárulta, hogy a tervek szerint a Titkos háborúkat egy másik rendezőre bízzák, vagyis ha ez igaz, akkor Cretton csak a Kang-dinasztia rendezője lesz, így nyitva marad az ajtó a Russo testvérek előtt, hogy visszatérjenek az MCU-ba, és megfilmesítsék az álomprojektjüket.

A Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték című filmeket egymás után forgatták, és ez hatalmas vállalkozásnak bizonyult. Erre azért volt szükség, mert ezek a filmet egy kétrészes nagy történetet mesélnek el ugyanazokkal a karakterekkel és színészekkel. Kíváncsiak vagyunk, hogy a két új Bosszúállók-film miben lesz más, mennyire térnek majd el. Talán a Bosszúállók csapást mérnek a hódító Kangra az első filmben, s a csata utóhatását láthatjuk a folytatásban. Ez a csavar még passzolna is a Titkos háborúk képregényes változatához.

Egy másik teória szerint ezek a filmek valami sokkal nagyobb előtt alapoznak, ami a Marvel Moziverzum új iránya felett áll. Ha ismét kitekintünk a képregényekre, akkor nem lennénk meglepve, ha Doctor Doom kilépne az árnyékból, hogy legyőzze Kangot, és a saját képére formálná újra a világot.

Remélhetőleg a szeptemberi Disney+ Nap és a D23 Expo alkalmával további részleteket is elárul a Marvel Studios.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események