Főoldal Sorozatok Állítólag a közösségi médiából tudta meg Gina Carano is, hogy kirúgták
Sorozatok

Állítólag a közösségi médiából tudta meg Gina Carano is, hogy kirúgták

Ő is a médiából értesült.

541
The Mandalorian

A Lucasfilm múlt héten jelentette be, hogy Gina Caranót kirúgták a The Mandalorian című sorozatból, miután a színésznő gyűlöletkeltő bejegyzéseket osztott meg csatornáján. Carano már tavaly ősszel sokaknál kiverte a biztosítékot a maszkellenes megnyilvánulásaival és többször szélsőjobboldali nézeteinek adott hangot, de az utóbbi eset volt az utolsó csepp a pohárban.

A Lucasfilm nem tűrte tovább, ezért kirúgták a sorozatból. Nemcsak a stúdió, de a Hasbro is leállította minden Cara Dune akciófigura gyártását az eset után. Miközben a legtöbben egyetértenek a döntéssel, sokan Carano védelmére keltek, miközben a színésznő már új projektre is szerződött. Az eset után bejelentette, hogy egy új filmen dolgozik Ben Shapiro konzervatív politikai kommentárral és műsorvezetővel. A New York Times írója, Bari Weiss is Carano védelmére kelt, akinek tudomására jutott, hogy a korábbi MMA-harcosnak tudomása sem volt a történtekről, ő is csak a médiából értesült kirúgásáról.

Carano arról is beszélt, hogy a Lucasfilm azt akarta tőle, hogy pontosan a stúdió által megfogalmazott szöveget használja bocsánatkérésében a névmás használatánál tett bántó megjegyzése után. És mikor Carano azt mondta, hogy szívesebben állna elő egy saját nyilatkozattal, a stúdió egyszerűen kizárta őt a The Mandalorian sajtó és promóciós kötelezettségeiből.

Ez szívszorító volt, de nem akartam elvenni mindenki kemény munkáját, aki a projekten dolgozott, szóval azt mondtam, hogy rendben. Ez volt az utolsó alkalom, hogy bármilyen nyilvános nyilatkozattal kapcsolatban megkerestek vagy bocsánatkéréssel a Lucasfilmtől. Mint mindenki más, én is a közösségi médián keresztül tudtam meg, hogy kirúgtak.

Gina Carano

Carano visszatért volna a The Mandalorian harmadik évadában, és várhatóan még nagyobb szerepet játszott volna a bejelentett Rangers of the New Republic című spin-off sorozatban. Nemrég azt is megtudtuk, hogy a tervek szerint még egy másik Disney+ sorozatot is kapott volna Cara Dune. A történtek után nem tudni, hogy a Lucasfilm mihez kezd a karakterrel, újra leosztják a szerepet, vagy egyszerűen kiírják a sorozatokból.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars
Filmek

Megváltozott James Mangold készülő Star Wars: A Jedik hajnala alcíme?

Egy biztos, a Star Wars: A Jedik hajnala az első Jedi történetét...

Sorozatkritikák

Star Wars: Birodalmi históriák kritika

Újabb animációs antológiasorozat érkezett a Star Wars világából, ezúttal Morgan Elsbeth és...

Sorozatkritikák

Star Wars: Rossz Osztag kritika

Milyen lett a legújabb Star Wars animációs sorozat?