The Mandalorian

Állítólag a közösségi médiából tudta meg Gina Carano is, hogy kirúgták

Ő is a médiából értesült.

A Lucasfilm múlt héten jelentette be, hogy Gina Caranót kirúgták a The Mandalorian című sorozatból, miután a színésznő gyűlöletkeltő bejegyzéseket osztott meg csatornáján. Carano már tavaly ősszel sokaknál kiverte a biztosítékot a maszkellenes megnyilvánulásaival és többször szélsőjobboldali nézeteinek adott hangot, de az utóbbi eset volt az utolsó csepp a pohárban.

A Lucasfilm nem tűrte tovább, ezért kirúgták a sorozatból. Nemcsak a stúdió, de a Hasbro is leállította minden Cara Dune akciófigura gyártását az eset után. Miközben a legtöbben egyetértenek a döntéssel, sokan Carano védelmére keltek, miközben a színésznő már új projektre is szerződött. Az eset után bejelentette, hogy egy új filmen dolgozik Ben Shapiro konzervatív politikai kommentárral és műsorvezetővel. A New York Times írója, Bari Weiss is Carano védelmére kelt, akinek tudomására jutott, hogy a korábbi MMA-harcosnak tudomása sem volt a történtekről, ő is csak a médiából értesült kirúgásáról.

Carano arról is beszélt, hogy a Lucasfilm azt akarta tőle, hogy pontosan a stúdió által megfogalmazott szöveget használja bocsánatkérésében a névmás használatánál tett bántó megjegyzése után. És mikor Carano azt mondta, hogy szívesebben állna elő egy saját nyilatkozattal, a stúdió egyszerűen kizárta őt a The Mandalorian sajtó és promóciós kötelezettségeiből.

Ez szívszorító volt, de nem akartam elvenni mindenki kemény munkáját, aki a projekten dolgozott, szóval azt mondtam, hogy rendben. Ez volt az utolsó alkalom, hogy bármilyen nyilvános nyilatkozattal kapcsolatban megkerestek vagy bocsánatkéréssel a Lucasfilmtől. Mint mindenki más, én is a közösségi médián keresztül tudtam meg, hogy kirúgtak.Gina Carano

Carano visszatért volna a The Mandalorian harmadik évadában, és várhatóan még nagyobb szerepet játszott volna a bejelentett Rangers of the New Republic című spin-off sorozatban. Nemrég azt is megtudtuk, hogy a tervek szerint még egy másik Disney+ sorozatot is kapott volna Cara Dune. A történtek után nem tudni, hogy a Lucasfilm mihez kezd a karakterrel, újra leosztják a szerepet, vagy egyszerűen kiírják a sorozatokból.

Total
4
Shares
Previous Article

Bemutatták az Xbox next-gen fejhallgatóját is

Next Article

Pokoli körülmények uralkodhatnak a Skull&Bones háza táján

Related Posts