Alapjaitól kezdi újra a Ubisoft a Skull & Bones fejlesztését

A régóta nem látott játékot visszaküldték a tervezőasztalra.

Talán már nem is mindenki emlékszik, de a Ubisoft a 2017-es E3-on bejelentett egy új IP-t, amit azóta sűrű homály borít, a mostani showjukon sem láthattuk. Most viszont kiderült, hogy hová is tűnt a Skull & Bones, pontosabban a jövőjére derült fény.

A játék az Assassin’s Creed: Black Flag legjobb tengeri ütközeteire hajazó AAA címként vonult be a köztudatba, ám a Ubisoft Singapore által fejlesztett projekt abban a formában, ahogy megismertük, a múlté. Pedig a franciáknak nagy terveik voltak, még egy TV showt is terveztek az újonnan indított franchise-hoz. A VGC információi szerint nem sikerült felnőni a kiadó többi nagy címéhez, ezért most irányt váltanak és egy teljesen más játékot gyúrnak belőle, egészen az alapoktól kezdve a munkát.

Az új felállás szerint a Skull & Bones live service alapú lesz, a forrás az Epic Fortine-ját jelölte meg, mint követendő kreatív irányt. A váltás a vezetést is érintette, a korábbi kreatív igazgató, Justin Farren távozott (egyébként a Wargaming irányába), helyére Elisabeth Pellen került. Reméljük legközelebb már pozitívabb fejleményekről számolhatunk be az ígéretesen indult projekt kapcsán.

Total
0
Shares

Leave a Reply

Previous Article

JÁTÉKTESZT: Ghost of Tsushima

Next Article
Mátrix

A Mátrix operatőre Stanley Kubrick könyvét hibáztatja a folytatások bukásáért

Related Posts