Wide Screen
Image default
Gamer

AdBlock és AdBlock Plus kiegészítők jönnek Microsoft Edgebe

Végre észhez tért a Microsoft, hogy a sok beígért újításokat ideje lenne bemutatni a nagyközönségnek is.

A böngészőjüket teljesen újra írták, és nagy reményekkel indították útjára a Microsoft Edge böngészőt. A böngészővel nincs semmi baj, pokoli gyors, sebességben és rendszerkezelésben tényleg alázza a Chrome és társait, de egy valamiben hiányt szenved: kiegészítők.

Idáig nem kapott kiegészítőket az Edge böngésző, valahogy megfeledkeztek erről a redmondi cégnél. Nyártól szerencsére csoda jön, mert a Microsoft és a partnerei folyamatosan fogják ontani a jobbnál jobb plugineket az Edge böngészőhöz. Reméljük nem kiabáltuk el!

Ha Insider felhasználó vagy, és Windows 10 Preview build 14332 rendszert használsz, akkor elsők közt próbálhatod ki a natív AdBlock reklámblokkolót böngésződben.

A fejlesztők Twitter csatornájukon osztották meg a hírt, elkészültek az AdBlock pluginek, lehet tölteni a Windows Storeból: AdBlock és AdBlock Plus.

Még több a témában...

Ilyen lesz a Gears 5 borítója

Héja Szabolcs

Erősebb lesz a PS5 az új Xbox-nál?

Héja Szabolcs

Ingyenes Forza játék érkezett!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább