x
Close


Közelgő események

Játékok

AdBlock és AdBlock Plus kiegészítők jönnek Microsoft Edgebe

Végre észhez tért a Microsoft, hogy a sok beígért újításokat ideje lenne bemutatni a nagyközönségnek is. A böngészőjüket teljesen újra írták, és nagy reményekkel indították útjára a Microsoft Edge böngészőt.

AdBlock és AdBlock Plus kiegészítők jönnek Microsoft Edgebe
  • Publishedmájus 9, 2016

Végre észhez tért a Microsoft, hogy a sok beígért újításokat ideje lenne bemutatni a nagyközönségnek is.

A böngészőjüket teljesen újra írták, és nagy reményekkel indították útjára a Microsoft Edge böngészőt. A böngészővel nincs semmi baj, pokoli gyors, sebességben és rendszerkezelésben tényleg alázza a Chrome és társait, de egy valamiben hiányt szenved: kiegészítők.

Idáig nem kapott kiegészítőket az Edge böngésző, valahogy megfeledkeztek erről a redmondi cégnél. Nyártól szerencsére csoda jön, mert a Microsoft és a partnerei folyamatosan fogják ontani a jobbnál jobb plugineket az Edge böngészőhöz. Reméljük nem kiabáltuk el!

Ha Insider felhasználó vagy, és Windows 10 Preview build 14332 rendszert használsz, akkor elsők közt próbálhatod ki a natív AdBlock reklámblokkolót böngésződben.

A fejlesztők Twitter csatornájukon osztották meg a hírt, elkészültek az AdBlock pluginek, lehet tölteni a Windows Storeból: AdBlock és AdBlock Plus.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.