Wide Screen
Image default
Filmek

A Wonder Woman 1984 kirúgott írója most a Marvelnél ragad tollat

A legfrissebb hírek szerint az egykori a Marvel Studios lecsapott a Wonder Woman 1984 film kirúgott Dave Callaham forgatókönyvíróra.

A That Hashtag Show értesülései szerint a Marvel egy titkos projekttel bízta meg a kirúgott Wonder Woman 1984 forgatókönyvíróját, Dave Callahamot, hogy készítsen szkriptet egy még be nem jelentett filmhez. Bár sajnos arról nem állnak rendelkezésre információk, hogy milyen projektről is van szó, de az oldal forrása azt elmondta, hogy minden bizonnyal egy nagyobb méretű munkáról van szó, tehát nem egy a Disney streamingszolgáltatására érkező minisorozat forgatókönyvét készíti Callaham, hanem egy blockbuster történetét írja.

Callaham a Wonder Woman 1984 forgatókönyvén Patty Jenkins rendezőnővel dolgozott közösen, de Callaham a múltban olyan kasszasikerek történetét készítette, mint a 2014-ben bemutatott Godzilla, a Mortal Kombat és még a Zombieland 2-ön is dolgozott. Csak találgatni tudunk, hogy milyen Marvel-filmre szerződött, hiszen a Marvel Studios eddig csak a Pókember: Idegenben, a Fekete Párduc második részén, a The Eternals-on és a Fekete Özvegyen – az utóbbit azért zárójelesen jegyeznénk meg – kívül egy filmet sem jelentett be a negyedik fázisból. Pár hete azonban kiderült, hogy Ryan Coogler rendező és író visszatér a Fekete Párduc-folytatására, de írója már van a Fekete Özvegynek és a The Eternalsnak is, így Callaham esetleg az elmúlt hónapokban sokat pletykált Doctor Strange második részét kaphatja meg. De pletykákat hallottunk már a Dark Avengers című filmről is, így akár még azzal is megbízhatták, de ezek pusztán csak találgatások.

Még több a témában...

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

Jövő héten jön az Amerika kapitány: Polgárháború

Szerintetek Deadpool túlélte Thanos csettintését a Végtelen háborúban?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább