Wide Screen
Image default
Filmek

A Warner még nem döntött, hogy R-besorolású legyen-e a Birds of Prey

Az előzetes hírekkel ellentétben a Warner Bros. még nem döntötte el, hogy PG-13 vagy R-besorolású legyen a Birds of Prey.

Tegnap megkaptuk az első hivatalos képet a Birds of Prey produkció előkészületéről, amit Margot Robbie színésznő osztott meg Instagram-oldalán. A Birds of Prey főszereplői ezúttal a hölgyek lesznek, leginkább Harley Quinn kap nagy szerepet, aki a Suicide Squad – Öngyilkos osztag után először tér vissza. A Birds of Prey munkálatai már jó ideje zajlanak, és eddig a pontig úgy tűnt, hogy korhatáros filmről beszélünk, amelyben a felnőtteket célozzák meg, de a legfrissebb hírek szerint a Warner már inkább a szolidabb, PG-13-as besorolásra hajlik.

Egy most megjelent új jelentés azt állítja, hogy még nem döntöttek a film besorolásáról, amiből arra lehet következtetni, hogy a stúdió komolyan fontolóra vette annak lehetőségét, hogy mégis PG-13-as karikával lássák el a Birds of Prey mozifilmet, szemben a beígért 18-as jelzéssel, amire többször is utaltak a készítők.

Őszintén szólva, bármilyen korcsoportot is célozzanak meg, a Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) sikere már most borítékolható, hiszen láttuk, hogy a Suicide Squad negatív kritikái sem vették a rajongók kedvét abban, hogy beüljenek Joker, Harley Quinn, Deadshot és a többi őrült kalandjára. A Birds of Prey forgatása heteken belül kezdődik, és ha minden jól megy, akkor 2020. február 7-én mutatják be az amerikai mozikban.

Még több a témában...

KRITIKA: Joker

Orosz Ferenc

Ezek lesznek az 50. San Diego-i Comic-Con legfontosabb paneljei

Kévés Bence Mihály

2017 nyarán kezdik el forgatni az Aquaman filmet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább