Wide Screen
Filmek

A Warner Bros. nem dolgozik az animációs Batman Beyond filmen

Cáfolták a pletykákat, miszerint a Warner Bros. egy másik Batman-filmen is dolgozik, méghozzá a Batman Beyond animációs filmen.

Cáfolták a pletykákat, miszerint a Warner Bros. egy másik Batman-filmen is dolgozik, méghozzá a Batman Beyond animációs filmen.

A Geeks Worldwide értesülései szerint a Warner Bros. stúdió az animációs Batman Beyond filmen dolgozott, miután koncepciós rajzok szivárogtak ki egy eddig ismeretlen Sötét lovag projektről. A pletyka úgy szólt, hogy a Batman Beyond története a jövőbeli Gotham Cityben játszódik, középpontjában az idősebb Bruce Wayne által mentorált Terry McGinnis főhőssel. Miután kiszivárgott pár terv a projektről, a Warner Animation Group elárulta, hogy valóban dolgoznak a Batman Beyond animációs filmen, és természetesen a mozikban is bemutatnak valamikor 2022-ben. Ez lett volna a Warner válasza a Sony Pókember: Irány a Pókverzum! sikerére, csakhogy ebből semmi sem igaz.

A The Wraptól Umberto Gonzalez megcáfolta a pletykát, a stúdió nem dolgozik egy Batman Beyond projekten sem:

Időközben arra is fény derült, hogy Matt Reeves rendező The Batman alkotásában egy fiatalabb Sötét lovagot látunk, tehát igaznak bizonyultak az elmúlt hónapok pletykái, hogy Ben Affleck nem fog visszatérni a filmben. Továbbá arra lehet még számítani, hogy a történetben több gothami gonosszal kerül összetűzésbe Batman, illetve a hogy a történet nem Frank Miller Year One képregény adaptációja lesz.

A Warner dobta az univerzumépítést, s helyette inkább az önálló alkotásokra fókuszál, így a következő években olyan képregényfilmeket mutatnak be, mint a The Flash, A zöld lámpás, a Birds of Prey, Black Adam, The Suicide Squad, Nightwing, Supergirl, Plastic Man, New Gods, (a Deathstroke-film), érkezik két Joker-film, az egyik Joaquin Phoenix főszereplésében, a másik Jared Leto alakításában kerül bemutatásra, amiben még Harley Quinn is szerepet kap, és akkor nem szabad elfelejteni az Aquaman második részét, ami az elsöprő siker után már tervezés alatt áll.

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat