Batman Beyond

A Warner Bros. nem dolgozik az animációs Batman Beyond filmen

Cáfolták a pletykákat, miszerint a Warner Bros. egy másik Batman-filmen is dolgozik, méghozzá a Batman Beyond animációs filmen.

Cáfolták a pletykákat, miszerint a Warner Bros. egy másik Batman-filmen is dolgozik, méghozzá a Batman Beyond animációs filmen.

A Geeks Worldwide értesülései szerint a Warner Bros. stúdió az animációs Batman Beyond filmen dolgozott, miután koncepciós rajzok szivárogtak ki egy eddig ismeretlen Sötét lovag projektről. A pletyka úgy szólt, hogy a Batman Beyond története a jövőbeli Gotham Cityben játszódik, középpontjában az idősebb Bruce Wayne által mentorált Terry McGinnis főhőssel. Miután kiszivárgott pár terv a projektről, a Warner Animation Group elárulta, hogy valóban dolgoznak a Batman Beyond animációs filmen, és természetesen a mozikban is bemutatnak valamikor 2022-ben. Ez lett volna a Warner válasza a Sony Pókember: Irány a Pókverzum! sikerére, csakhogy ebből semmi sem igaz. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A The Wraptól Umberto Gonzalez megcáfolta a pletykát, a stúdió nem dolgozik egy Batman Beyond projekten sem:

Időközben arra is fény derült, hogy Matt Reeves rendező The Batman alkotásában egy fiatalabb Sötét lovagot látunk, tehát igaznak bizonyultak az elmúlt hónapok pletykái, hogy Ben Affleck nem fog visszatérni a filmben. Továbbá arra lehet még számítani, hogy a történetben több gothami gonosszal kerül összetűzésbe Batman, illetve a hogy a történet nem Frank Miller Year One képregény adaptációja lesz.

A Warner dobta az univerzumépítést, s helyette inkább az önálló alkotásokra fókuszál, így a következő években olyan képregényfilmeket mutatnak be, mint a The Flash, A zöld lámpás, a Birds of Prey, Black Adam, The Suicide Squad, Nightwing, Supergirl, Plastic Man, New Gods, (a Deathstroke-film), érkezik két Joker-film, az egyik Joaquin Phoenix főszereplésében, a másik Jared Leto alakításában kerül bemutatásra, amiben még Harley Quinn is szerepet kap, és akkor nem szabad elfelejteni az Aquaman második részét, ami az elsöprő siker után már tervezés alatt áll.

Total
6
Shares
Previous Article

Vel Amet Pulvinar Massa Integer Libero Dui Tempus Ante Justo Ut Viverra

Next Article
Mission: Impossible

Ekkor mutatják be a Mission: Impossible 7-8. részeket a mozikban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!