Wide Screen
Image default
Filmek

A Warner Bros. felkészült arra, ha szükséges, akkor Ezra Miller nélkül folytatják

A Warner Bros. stúdió még nem reagált Ezra Miller fojtogatós videójára, amin az látható, hogy a színész megragadja rajongója torkát.

A Warner Bros. stúdió még nem reagált Ezra Miller fojtogatós videójára, amin az látható, hogy a színész megragadja rajongója torkát.

Lassan egy hete már annak, hogy felkerült az internetre egy felvétel, melyen Ezra Miller megtámadja egyik női rajongóját, majd fojtogatni kezdi. Az eset óta hallgatnak a felek, hivatalos közleményt nem olvashattunk sem a Warner Bros. stúdió részéről, sem Ezra Miller képviselőjétől. Miközben várunk a hivatalos közleményre, addig a Fandom Wire értesülései szerint a stúdió komolyan veszi az esetet, és már felkészült arra, ha esetleg a színésztől elvennék a szerepet.

A webhely beszámolója szerint felvették a kapcsolatot az egyik forrásukkal, aki arról tájékoztatta őket, hogy még nem hozták meg a döntést, hogy Millerrel folytatják, vagy a videó után szerződést bontanak a Flash-film főszereplőjével, de mindenesetre a stúdió már felkészült arra, ha esetleg Barry Allen szerepét másra ruházzák.

A cikk megemlíti azt is, hogy a Flash-film legújabb szkript vázlatában szerepel, hogy Barry időben visszamegy a múltba, hogy megmentse anyját, ez pedig hatással van a teljes folyamatra, hiszen kissé átalakítja az ütemtervet, lehet, hogy ezért újabb csúszásról van szó. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a koronavírus-járvány miatt a munkálatokat amúgy sem tudják elkezdeni, ezért a stúdiónak is több ideje marad átgondolni a folytatást, és még a forgatókönyvön is finomítani tudnak. Az oldal továbbá arról is ír, hogy Reverse Flash és Mirror Master lehetnek a főellenségek. Noha a történetvezetés és az egész film története egy rajongói írásnak tűnhet, annál azért többről van szó. Érdemes megjegyezni, hogy Andy Signore, a volt rendező az oldal tulajdonosa, aki most megosztotta ezeket a híreket, akit szexuális bántalmazással vádoltak meg, jó eséllyel a kapcsolatai megmaradtak, és hiteles forrástól kapta az információkat, és nem hamis információkkal szeretne újra a figyelem középpontjába kerülni.

Flash

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 promóciós képein még mindig a főszereplőket mutatják: Diana, Gepárd és Steve Trevor

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat