Az Igazság Ligája

A Warner Bros. eredetileg Snyder félkész Az Igazság Ligáját akarta bemutatni

Ez sem ment zökkenőmentesen.

Noha a rajongók már több mint 3 éve kampányolnak a Snyder Cut bemutatásáért, eleinte kevés bennfentes hitt abban, hogy ez valaha is meg fog történni. Tavaly mindenkit megdöbbentett a Warner Bros. bejelentése, mely szerint Az Igazság Ligája egy 4 órás filmként fog felkerülni az HBO Maxra.

Az eredeti terv szerint Zack Snyder befejezetlen munkáját mutatták volna be az HBO Maxon. De a film producere, Deborah Snyder elmondása szerint a terv az volt, hogy a még félkész projektet dobják ki.

Amikor felkerestek minket, nekünk kellett előállnunk egy ötlettel, mert a stúdió úgy volt vele, hogy adjuk ki úgy, ahogy van… Zack persze nemet mondott, mondván, ez így egy moslék. Ha csinálom, akkor jól fogom csinálni, különben nem lesz jó.Deborah Snyder

Snyder nyilatkozata megerősíti a rajongók gyanakvását, miszerint a Warner szándéka a Snyder Cut kiadásával nem a rendező elképzelése előtti tisztelgés volt (ahogy azt korábban nyilatkozták), hanem a közönség figyelmének felhívása az HBO Maxra. Deborah kifejtette, hogyan tudták végül meggyőzni a stúdiót, hogy Zack vízióját teljes mértékben megvalósíthassák.

De titokban kellett kitalálnunk, mert nem tudhattuk, meg fog-e valósulni vagy sem. Így prezentációt tartottunk a stúdiónak, amelyben részleteztük a vizuális effektek költségeit és ismertettük a rajongók elvárásait. Bárcsak kevesebb időbe telt volna, mert akkor nem lettünk volna annyira nyomás alatt, hogy elkészítsük.Deborah Snyder

A film által generált online hírekből úgy tűnik, a Warner pénzbeli befektetése a Zack Snyder: Az Igazság Ligájába -amely 70 millió dollárra tehető-, megtérült. Azt is pletykálják, hogy ha elég sikeres lesz a film, akkor a stúdió megengedi Zacknek, hogy elkészítse a trilógia további 2 részét is.

Total
4
Shares
Previous Article

Újabb fejlemény a Metal Gear háza táján

Next Article
Daisy Ridley

Daisy Ridley örömmel lenne Spider-Woman a Marvel és Sony kiterjesztett Pókverzumában

Related Posts