Wide Screen
Image default
Filmek

A Warner aggódik, hogy nem készülnek el időben az Aquaman utómunkáival

Eddig minden jól alakult, de a hírek szerint a Warner Bros. aggódik, hogy az Aquaman utómunkái nem lesz kész a premierre.

Eddig minden jól alakult, de a hírek szerint a Warner Bros. aggódik, hogy az Aquaman utómunkái nem lesz kész a premierre.

Az Entertainment Weekly múlt héten több képet is bemutatott James Wan rendező Aquaman című DC-filmjéből, de trailert eddig nem láttunk belőle, de persze a Las Vegas-i CinemaConon, illetve a múlt heti CineEurope-on a szerencsések láttak előzetest a mozifilmből, nekünk kicsit várnunk kell, hiszen a Comic-Conon debütál az első hivatalos előzetes.

A Warner Bros. stúdió elnökével, Toby Emmerich-kel készített interjút az EW, ahol Emmerick elárulta, hogy rendkívül izgatott a 2018-ban megjelenő egyetlen DC-filmért, és már nagyon várja a bemutatót, ami egyben a stúdió utolsó idei mozija is lesz. Ám feltették a kérdést, hogy miért az év végi bemutatót tűzték ki célul.

Nem én választottam azt a dátumot. Őszintén szólva nagyon izgatottak vagyunk a film miatt, amilyen gyorsan csak tudjuk, be akarjuk mutatni a filmet, és ez volt a legkorábbi dátum, amikor készen áll a bemutatóra. A világ változik, lényegében bármikor bemutathatsz filmet, lásd a Fekete Párducot, amit februárban mutattak be. De a december volt a legkorábbi időpont, amire elkészülünk a filmmel, és nagyon boldogok vagyunk, hogy nem csúszik 2019-re.

Az Aquaman legnagyobb problémáját a CGI jelenti, aminek elkészítése sok időt vesz igénybe, és sajnos pont a Warnernél láttunk példát arra, milyen amikor félkész állapotban mutatnak be egy filmet (Az Igazság Ligája). De problémáról még nem beszélhetünk, és az első reakciók is egészen biztatók, merthogy viccesre, az akció jelentek jókra és még a tónusa is sokkal világosabb a DC sötét világában.

Az Aquaman bemutatója december 20-án lesz.

Még több a témában...

Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Kévés Bence Mihály

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat