WandaVision

A WandaVision rendezője utalást tett volna a sorozat egy titkos tizedik epizódjára?

Nem kilenc, hanem 10 epizódból fog állni?

Az elmúlt hetekben több pletyka is felütötte fejét a WandaVision című Disney+ sorozat epizódszámának tekintetében. Bár a Marvel Studios 9 epizódról számolt be, de több utalást kaptunk arra, hogy lesz egy titkos, 10. rész, de ezt máig nem erősítették meg. Most azonban Matt Shakman rendező számításba vette, hogy talán mégis lesz egy extra epizód.

Holnap lesz az első évad fináléja, de sok rajongó megvan győződve arról, hogy egy titkos tizedik (vagy esetleg egy extra játékidővel kitolt, elnyújtott 9.) részt kapunk holnap. Még abban sem lehetünk biztosak, hogy kerek lezárást kap a sorozat, hiszen a WandaVision vezeti fel a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatást.

De mi van akkor, hogy a fináléra igazából nem holnap, hanem csak egy hét múlva kerül majd sor? És hogy mindezt miből gondoljuk? Abból, hogy Matt Shakman rendező ezt megerősítette egy nemrég folytatott beszélgetés során, amit a Screen Rant készített vele. A lap arra kérdezett rá, hogy hallott-e már a 10. epizód pletykájáról.

Nem, még nem hallottam ezt az elméletet.Matt Shakman

Majd azzal viccelődött, hogy ki rendezte volna ezt a részt, majd az Assembled című új sorozatra mutatott, ami március 12-én mutatkozik be a Disney+ platformon, ami betekintést enged a WandaVision kulisszái mögé.

Tudom, hogy a következő héten lesz egy „Így készült” epizód, szóval a következő héten folytatódik a WandaVision-sorozat a Disney+-on. De mi már leforgattuk a sorozatunkat.

Sok rajongó nem szeretné, ha véget érne a sorozat. Holnap biztos, hogy véget ér így vagy úgy, csak még azt nem tudjuk, hogy milyen befejezést kap a széria. Feltehetően Vízió történetét lezárják itt, Skarlát boszorkány a jövőben sokkal fontosabb szerepet kap, és Monica Rambeau-val is találkozunk majd a Marvel Kapitány 2. részében. A második évadról korábban már kérdezték Kevin Feige igazgatót, de akkor úgy fogalmazott, hogy egyelőre nincs tervben a következő évad.

WandaVision
Total
1
Shares
Previous Article
Netflix

5 millió dollárral támogatja a női alkotókat a Netflix

Next Article
Halálos iramban 9.

Harmadik alkalommal tolták el a Halálos iramban 9. rész bemutatóját, de még többet kell várnunk a Minyonok: Gru színre lépre

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!