WandaVision

A WandaVision legújabb klipje lerántotta a leplet, hogy mi történik a valóságban

A 4. epizód betekintést enged a valóságba.

Holnap reggel fogják bemutatni a WandaVision című sorozat 4. epizódját a Disney+ streamingszolgáltatón. De még mielőtt kijönne az új rész, a Marvel Studios kiadott egy egészen beszédes klipet, ami felér egy vallomással is, hogy amit eddig láttunk, az nem a valóság, hiszen ahogy látható a lenti videóban is, Wanda és Vízió egy mesterkélt világban élt, ami köszönőviszonyban sem áll az igazsággal.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

Igazság szerint nem okoztak csalódást a készítők, mert régóta sejthető volt, hogy Skarlát boszorkány egy alternatív valóságot teremtett magának és Víziónak. A videó feltárja nekünk, hogy eddig egy burokban „éltünk”, most azonban felnyitják a szemünket a készítők. Láthatjuk a jelenetben Jimmy Woo (Randall Park) FBI-ügynököt A Hangya és a Darázsból, valamint Monica Rambeau (Teyonah Parris) is megjelenik benne a S.W.O..R.D. egyenruhájában – pont úgy, ahogy arra mindenki számított a forgatási fotókat látva.

A vártnál sokkal többet megtudtunk a videóból, hiszen a Marvel még azt is elárulta nekünk a következő epizód előtt, hogy Monica hogyan kerül majd bele ebbe az alternatív valóságba, valamint hogy a titokzatos hang, akit a második epizódban hallottunk a rádióban nem más volt, mint Woo. És nem utolsósorban még az is kiderült, hogy Kat Dennis karaktere, azaz Darcy Lewis volt az, aki az első epizód végén a képernyőn keresztül velünk követte a sorozatot.

A részleteket azonban nem ismerjük, hogy Wanda hogyan került ilyen helyzetbe, esetleg csapdába esett, vagy esetleg önmagát ejtette csapdába hatalmas erejével? Továbbá az is kérdőjeles még, hogy milyen szerepet kap a S.W.O.R.D. és az FBI. Azt viszont megerősítették nekünk, hogy a holnap reggel érkező új rész az ’80-as években játszódik majd, hiszen közvetlen utalásokat kaptunk a Családi kötelékek, Bír-lak és a Roseanna című műsorokra.  

Total
3
Shares
Previous Article
Örökkévalók

Kevin Feige még nem hallott olyan jól felvázolt történetet, mint amivel Chloé Zhao, az Örökkévalók rendezője előállt

Next Article

Nem voltak valósak a Dying Light 2 megjelenésével kapcsolatos pletykák

Related Posts