A világ most ezekről a Bosszúállók 4. koncepciós rajzokról vitázik

A napokban több koncepciós kép is kiszivárgott a Bosszúállók 4-ből, amiről nehéz eldönteni, hogy igazak-e, de vannak, akik kiállnak amellett.

A napokban több koncepciós kép is kiszivárgott a Bosszúállók 4-ből, amiről nehéz eldönteni, hogy igazak-e, de vannak, akik kiállnak amellett.

Az elmúlt időben több koncepciós kép is napvilágot látott a még mindig cím nélküli Bosszúállók-filmből, amelyek között akadtak igazán hihető darabok, de akadtak olyanok is, amiket csak egy lelkes rajongónak köszönhetünk. Minap Thanos csettintését túlélt Bosszúállókról szivárogtak ki rajzok, ahol a hősök Hank Pym (Michael Douglas) A Hangya és a Darázs filmben látott ruhához hasonló egyenruhát viselnek. Egy ideje már tudjuk, hogy jövőben a Marvel Moziverzumban nagyon fontos szerepet játszik a Kvantumvilág, de valóban ilyen ruhát viselnének majd a Bosszúállók?

Ahhoz kétség sem férhet, hogy ezek a piros-szürke színvilágban elgondolt ruhák pokolian jól mutatnak a Bosszúállókon, de azért ezek hitelességét több forrás is megkérdőjelezte, sőt, egyenesen hamisaknak nevezték a rajzokat. Ugyanakkor ott van a másik oldal, akik arra hivatkozva állítják igazukat, hogy Hank Pym hasonló ruhában mentette meg Janetet (Michelle Pfeiffer) A Hangya második részében, és nem lenne az máshogy a folytatásban sem, hiszen a Bosszúállóknak hasonló ruhát kellene viselniük, ha be szeretnének lépni a Kvantumvilágba, hogy megállítsák az Őrült Titánt. [penci_related_posts title=”Olvastad már őket?” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”tag” orderby=”random”]

Már nagyon izgatottak vagyunk, hogy lássunk az első előzetest a Bosszúállók 4.-ből, amire legjobb esetben még 2018-ban sor kerül – ahogy azt Kevin Feige korábban megerősítette -, de Joe Russo a héten már azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy erre csak 2019 elején kerül sor. Mi azt azért kötve hisszük, már csak azért is, mert a Marvel Studios még mindig nem jelentette be, hogy milyen néven érkezik a Végtelen háború folytatása jövő áprilisban. Természetesen erről is több pletyka megjelent már, vannak egészen találó filmcímek, de hogy köztük van-e a befutó vagy teljesen máshogy hívják majd a harmadik fázis lezáró filmjét, nem tudni.

Total
20
Shares
Previous Article

A Végtelen háború több Oscar-szoborra is bejelentkezett

Next Article

Rövid összefoglaló, hogy mi történt az XO: 2018 microsoftos rendezvényen

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!