Wide Screen
Image default
Filmek

A világ most ezekről a Bosszúállók 4. koncepciós rajzokról vitázik

A napokban több koncepciós kép is kiszivárgott a Bosszúállók 4-ből, amiről nehéz eldönteni, hogy igazak-e, de vannak, akik kiállnak amellett.

Az elmúlt időben több koncepciós kép is napvilágot látott a még mindig cím nélküli Bosszúállók-filmből, amelyek között akadtak igazán hihető darabok, de akadtak olyanok is, amiket csak egy lelkes rajongónak köszönhetünk. Minap Thanos csettintését túlélt Bosszúállókról szivárogtak ki rajzok, ahol a hősök Hank Pym (Michael Douglas) A Hangya és a Darázs filmben látott ruhához hasonló egyenruhát viselnek. Egy ideje már tudjuk, hogy jövőben a Marvel Moziverzumban nagyon fontos szerepet játszik a Kvantumvilág, de valóban ilyen ruhát viselnének majd a Bosszúállók?

Ahhoz kétség sem férhet, hogy ezek a piros-szürke színvilágban elgondolt ruhák pokolian jól mutatnak a Bosszúállókon, de azért ezek hitelességét több forrás is megkérdőjelezte, sőt, egyenesen hamisaknak nevezték a rajzokat. Ugyanakkor ott van a másik oldal, akik arra hivatkozva állítják igazukat, hogy Hank Pym hasonló ruhában mentette meg Janetet (Michelle Pfeiffer) A Hangya második részében, és nem lenne az máshogy a folytatásban sem, hiszen a Bosszúállóknak hasonló ruhát kellene viselniük, ha be szeretnének lépni a Kvantumvilágba, hogy megállítsák az Őrült Titánt.

Már nagyon izgatottak vagyunk, hogy lássunk az első előzetest a Bosszúállók 4.-ből, amire legjobb esetben még 2018-ban sor kerül – ahogy azt Kevin Feige korábban megerősítette -, de Joe Russo a héten már azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy erre csak 2019 elején kerül sor. Mi azt azért kötve hisszük, már csak azért is, mert a Marvel Studios még mindig nem jelentette be, hogy milyen néven érkezik a Végtelen háború folytatása jövő áprilisban. Természetesen erről is több pletyka megjelent már, vannak egészen találó filmcímek, de hogy köztük van-e a befutó vagy teljesen máshogy hívják majd a harmadik fázis lezáró filmjét, nem tudni.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Kévés Bence Mihály

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Monica Rambeau ismét feltűnt a WandaVision forgatásán, miközben egy visszatérő karaktert is kiszúrtunk

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon