Főoldal Filmek A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a kapcsolatot.

598
Venom 2. - Vérontó
Forrás: Sony Pictures

Túl sokat nem tudunk az ősszel érkező új filmről, de már korábban is voltak utalások arra, hogy lesz kapcsolat a Marvel Moziverzumben játszódó Pókember: Nincs hazaút stáblista alatti jelenetéhez. A Venom 3. sztárja, Tom Hardy egy új kulisszák mögötti fotót osztott meg, és ezzel megerősítette azt, hogy a film a Pókember: Nincs hazaút című film eseményeihez kapcsolódik.

AVenom 3. forgatása vagy befejeződött már, vagy nagyon közel van a befejezéshez, és a főszereplő Tom Hardly az Instagramon megosztott egy új kulisszák mögötti fotót a forgatásról. Első ránézésre semmi különös vagy érdekes nincs a fényképben. De ha jobban megnézzük, akkor árulkodó, s megerősítette, hogy a folytatás közvetlenül kapcsolódik majd a Pókember: Nincs hazaút eseményeihez, ugyanis a címszereplőt alakító Hardy azt a pólót viseli, mint amit a stáblista alatti jelenetben.

Amikor tavaly elkezdődött a forgatás a spanyolországi Los Mateosban, néhány kiszivárgott forgatási fényképen halottak napjára emlékeztető díszletre és viseletre lettünk figyelmesek, ami arra utalt, hogy a szimbióta következő kalandja részben Mexikóban játszódik majd, az éves Día de los Muertos fesztivál idején.

Eddie Brockot (Hardy) utoljára a Nincs hazaút egyik stáblista alatti jelenetében láttuk, amikor egy hasonló témájú bárban volt, pontosan ugyanabban a ruhában, amit az alábbi képen visel.

Pletykákat már olvashattunk a film főgonoszáról, de azon kívül semmi többet, miszerint Tom Hardy valószínűleg utoljára tér vissza Eddie Brock szerepében. “Tom Hardy visszatér a halálos védelmező Venom szerepében a sorozat harmadik részében, amelyet Kelly Marcel rendez, és egyben ő felel a forgatókönyvért is, a sztorit pedig Marcel és Hardy írta. A producerek Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy és Hutch Parker” – olvasható egy másik kommünikében.

A cím nélküli Venom-folytatás bemutatója 2024. november 8-ára került át (2024. július 12-ről).

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események