Russo testvérek

A Végtelen háború rendezői elárulták, miért nem készítenének soha DC Comics filmeket

A Bosszúállók: Végtelen háború két rendezője, Anthony és Joe Russo elárulta, miért nem érdekli őket a DC Comics univerzum.

A Bosszúállók: Végtelen háború két rendezője, Anthony és Joe Russo elárulta, miért nem érdekli őket a DC Comics univerzum.

Az Igazság Ligájánál az egykori Bosszúállók rendező, Joss Whedon már szerencsét próbált a DC Comicsnál, de míg az egyik oldalon (Marvel Studios) siker övezte munkáját, az a másik félnél inkább rossz szájíz maradt. A rajongók Whedont azzal vádolják, hogy ő „barmolta” szét a Ligát. Az igazságot talán soha nem tudjuk meg, mert a Warner Bros. stúdió mai napig nem érzi szükségét Zack Snyder rendezői változat kiadásának.

Ennek ellenére a Warner nem Az Igazság Ligájánál szerette volna Whedon segítségét kérni, hanem a tervezés alatt álló Batgirlnél. De már tudjuk, hogy mi lett ebből: a rendező távozott kreatív ötletek hiányában és másra bízta a forgatókönyv és a direktori teendőket. Most a rajongók arra kíváncsiak, hogy Russo testvérek követnék-e Whedon példáját, és rendeznének-e filmet a DC-nek.

Egy rajongó arra volt kíváncsi, hogy Russoék kipróbálnák-e magukat-e a DC Comics univerzumában, ami sok tekintetben is különbözik a Marvelétől. De a testvérek rövidre zárták a dolgot, és kijelentették, hogy nem lelkesednek az ötletért, és őket mindig is jobban foglalkoztatta a Marvel képi világa. Joe arra is rámutatott, hogy a DC világában született karakterek túlságosan is hatalmasak és legyőzhetetlenek voltak számukra, ezért egyszerűen sokkal könnyebb volt nekik a Marvel karaktereivel azonosulni. Bár Joe megjegyezte, hogy Batman egy érdekes karakternek bizonyul, hiszen ő sokkal emberibb Az Igazság Ligája többi tagjától. Viccesen megjegyezte, ha Matt Reeves nem bír Batmannal, elképzelhető, hogy beugrik, és elkészíti a The Batmant.

Total
0
Shares
Previous Article

Sylvester Stallone benne van, jöhet a Rambo 5.

Next Article

A Végtelen háború rendezői a Fekete Rend szerepéről beszéltek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!