Vasököl

A Vasököl sorozatán dolgozik a Disney+

A rajongók nem adták fel, vágyuk pedig valóra válik a sorozattal.

A rajongók már több mint egy évtizede sóvárognak egy Vasököl folytatásáért, de mindhiába eddig. Tegnap este azonban kiderült, hogy a Disney+ megbízásából készül egy sorozat adaptáció az eredeti rendező, Shawn Levy közreműködésével.

A Deadline értesülései szerint a Disney+ sorozat kedvéért Shawn Levy visszatér a Vasököl világába. A 2011-es film főszereplői Hugh Jackman, Evangeline Lilly és Anthony Mackie voltak, a történet pedig egy apa-fia kapcsolatát mutatta be, akik több évnyi távollét után kibékülnek. A páros egy roncstelepen robotokat guberálnak, javítanak fel és versenyen indítják a harci robotokat.

A Disney Branded Television, a 20th Television és a Levy’s 21 Laps együtt dolgoznak a sorozaton, és már gőzerővel keresik a sorozat forgatókönyvíróját. Míg az írót még keresik, addig a cím nélküli Vasököl folytatása hosszú listán számolhatjuk meg a vezető producereket, közöttük Levy, Robert Zemeckis, Jack Rapke, Jacqueline Levine, Susan Montford és Don Murphy.

A Vasököl rendezése óta Levy olyan filmeken dolgozott, mint a Stranger Things és a Free Guy. Bár a filmet 10 évvel korábban mutatták be, a rajongók szűnni nem hagyó reménye a folytatással csak erősödött az elmúlt évben. A rendező nemrég elárulta, hogy amióta a filmet a Netflixen streamelik, új közönségre talált a film, és ez vezetett ahhoz, hogy Jackmannel leültek beszélgetni egy folytatás tervéről. Végül arra jutottak, hogy nem mozifilmet, hanem sorozatot készítenek.

Jó hír ez a rajongóknak, de még korai bármit kijelenteni a projekttel kapcsolatban. Izgalmas dolgok kezdete lehet, és függetlenül attól, hogy folytatásról vagy egy új, ebben a világban játszódó történetről van szó. Egyelőre nem tudni, hogy a film főszereplői visszatérnek-e, vagy teljesen új szereposztással folytatódik a Vasököl.

Total
1
Shares
Previous Article
Daredevil

A Marvel Studios állítólag megkereste Ben Afflecket a Daredevil visszatéréséről a Doctor Strange folytatása miatt

Next Article
The Last os Us

Az Eufóriából ismerős Storm Reid játszhatja Ellie gyerekkori barátnőjét az HBO adaptációjában?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!