Főoldal Sorozatok A Vasököl sorozatán dolgozik a Disney+
Sorozatok

A Vasököl sorozatán dolgozik a Disney+

A rajongók nem adták fel, vágyuk pedig valóra válik a sorozattal.

508
Vasököl

A rajongók már több mint egy évtizede sóvárognak egy Vasököl folytatásáért, de mindhiába eddig. Tegnap este azonban kiderült, hogy a Disney+ megbízásából készül egy sorozat adaptáció az eredeti rendező, Shawn Levy közreműködésével.

A Deadline értesülései szerint a Disney+ sorozat kedvéért Shawn Levy visszatér a Vasököl világába. A 2011-es film főszereplői Hugh Jackman, Evangeline Lilly és Anthony Mackie voltak, a történet pedig egy apa-fia kapcsolatát mutatta be, akik több évnyi távollét után kibékülnek. A páros egy roncstelepen robotokat guberálnak, javítanak fel és versenyen indítják a harci robotokat.

A Disney Branded Television, a 20th Television és a Levy’s 21 Laps együtt dolgoznak a sorozaton, és már gőzerővel keresik a sorozat forgatókönyvíróját. Míg az írót még keresik, addig a cím nélküli Vasököl folytatása hosszú listán számolhatjuk meg a vezető producereket, közöttük Levy, Robert Zemeckis, Jack Rapke, Jacqueline Levine, Susan Montford és Don Murphy.

A Vasököl rendezése óta Levy olyan filmeken dolgozott, mint a Stranger Things és a Free Guy. Bár a filmet 10 évvel korábban mutatták be, a rajongók szűnni nem hagyó reménye a folytatással csak erősödött az elmúlt évben. A rendező nemrég elárulta, hogy amióta a filmet a Netflixen streamelik, új közönségre talált a film, és ez vezetett ahhoz, hogy Jackmannel leültek beszélgetni egy folytatás tervéről. Végül arra jutottak, hogy nem mozifilmet, hanem sorozatot készítenek.

Jó hír ez a rajongóknak, de még korai bármit kijelenteni a projekttel kapcsolatban. Izgalmas dolgok kezdete lehet, és függetlenül attól, hogy folytatásról vagy egy új, ebben a világban játszódó történetről van szó. Egyelőre nem tudni, hogy a film főszereplői visszatérnek-e, vagy teljesen új szereposztással folytatódik a Vasököl.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...