Főoldal Sorozatok A vártnál is előbb láthatjuk a Fallout mind a 8 epizódját
Sorozatok

A vártnál is előbb láthatjuk a Fallout mind a 8 epizódját

Gondban lehetnek, akik szabadságot vettek ki a Fallout érkezése miatt.

447
Fallout
Forrás: Vanity Fair

A Prime Video ismét módosította a Fallout című tévésorozat megjelenési dátumát, ezúttal egy nappal előrébb hozta, így a videójáték alapján készült feldolgozást már április 10-én este 18 órától darálhatják a rajongók. Az Amazon tulajdonában lévő streaming platform nem heti lebontással, hanem egyszerre fogja elérhetővé tenni az első évad mind a 8 epizódját.

Vakarhatják a fejüket azok, akik szabadságot vettek ki, hogy leüljenek, s addig ne álljanak fel a tévé képernyői elől, amíg nem nézték meg az összes epizódot. Eredetileg csak április 11-én mutatták volna be a poszt-apokaliptikus világban játszódó sorozatot, miután egy nappal előrébb hozták a premiert. Okos marketingfogás is lehet, mert most a bemutatóhoz közeledve másról sem szólnak a felületek, minthogy a vártnál korábban indíthatjuk. Az Egyesült Államokban helyi idő szerint mind a nyolc epizód április 10-én, szerdán jelenik meg, ami magyar idő szerint már átcsúszik április 11-re.

Tegnap egy másik hírrel került rivaldafénybe, hogy megrendelhetik a második évadot. 25 millió dolláros adókedvezményt ajánlottak fel a stúdiónak, hogy a 2. évad forgatását telepítsék át New York államból Kaliforniába. A Prime Video hivatalosan még nem jelentette be a folytatást, de a mostani lépés azt sugallja, hogy készül a második évad.

Röviden úgy lehetne leírni a sorozatot azoknak, akik nem ismerik a játékmenetet, hogy egy olyan világot mutat be, amiben gyakorlatilag nem létezik semmi olyan, amit birtokolnánk.

“Kétszáz évvel az apokalipszis után a luxus sugárvédelmi óvóhelyek szelíd lakói kénytelenek visszatérni a sugárzott pokolba, amelyet őseik hagytak hátra – és megdöbbenésükre felfedezik, hogy egy hihetetlenül összetett, furcsa és rendkívül erőszakos univerzum vár rájuk” – olvasható a sorozat rövid leírásában.

A tévésorozat a Bethesda egyik legnagyobb múlttal bíró és közkedvelt videojáték-sorozatát dolgozza fel élőszereplős formában. Az HBO Westworld alkotói, Lisa Joy és Jonathan Nolan dolgoztak a megvalósításon, és mondanunk sem kell, a sorozat kánonnak számít, hiszen az eddig megjelent videójátékok után játszódik.

Fallout
Forrás: Vanity Fair
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...