x
Close


Közelgő események

Játékok

A Ubisoft lenne az Xbox titokzatos új szerzeménye?

Feltehetik a redmondiak a koronát a "gyűjteményük" fejére?

A Ubisoft lenne az Xbox titokzatos új szerzeménye?
  • Publishedjúnius 5, 2021

Az igazat megvallva tényleg azt kell hogy mondjuk, egyre érdekesebbre sikerül ez a hónap. Gyakorlatilag nem lesz olyan hét, amikor nem fog történni valami a játékiparon belül. Most egy egészen különös pletyka látott napvilágot, amelyet többé-kevésbé az egyik hivatalos oldal meg is erősített egy twitteres poszt keretein belül.

A híresztelés ugyanis az, hogy a Microsoft újabb stúdiót vásárolt fel és tudhat magáénak. A szerencsés nyertes az információ szerint a Focus Interactive, az Asobo és a Ubisoft hármas közül kerülhet ki. Igen, a francia óriás is a képletben van. A „bennfentes” szerint rengeteg pénzt kérnek/kértek érte, de a vezetőség sok tagja ragaszkodik hozzájuk. A korábban felröppent híresztelések alapján nem is lenne annyira elrugaszkodott dolog.

Mindenesetre tényleg hatalmasat szólna, ha a Ubisoft is átkerülne a Microsoft felségterületére. Terjednek mostanában azok a hírek, hogy a Sony kezdi megelégelni a redmondiak térnyerését és Jeff Grubb információi alapján nagyon agresszívan lépnek fel azok ellen, akik bármilyen üzletet is kötnek a nagy riválissal. 

Felhasználói szempontbó ez elképesztően jó, hiszen végre elértünk arra a szintre, hogy a japánoknak ismét akadt egy több mint kompetens versenytársa. A nagy bejelentés elméletileg ma délután két óra magasságában várható, amelyet már egy kicsit előre fel is hyepolt a Game Pass francia oldala.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.