Főoldal Filmek A True Detective alkotója és Mahershala Ali újra közös projekten dolgozik, ezúttal a Penge rebootján
Filmek

A True Detective alkotója és Mahershala Ali újra közös projekten dolgozik, ezúttal a Penge rebootján

A Marvel Studios készülő Penge rebootjának stábja újabb íróval bővült.

338
Penge

A True Detective alkotójaként ismert Nic Pizzolatto csatlakozott a Marvel Studios készülő rebootjának írói csapatához – tudta meg a The Hollywood Reporter. A csatlakozással Pizzolatto és a Penge sztárja, Mahershala Ali újra összeáll, hiszen az HBO elismert krimiantológia-sorozatának 3. évadán már dolgoztak együtt.

Pizzolatto Michael Starrbury forgatókönyve alapján fog dolgozni, aki korábban Emmy-jelölést kapott a When They See Us egyik epizódján végzett munkájáért. Pizzolatto állítólag már néhány hete dolgozik a Penge forgatókönyvén.

A Penge, amelyet a Lovecraft Country rendezője, Yann Demange rendez, eddig néhány zökkenőn ment keresztül a forgatást megelőző előkészületek során. Starrbury és Demange azután csatlakozott a projekthez, hogy Bassam Tariq rendező 2022 szeptemberében kreatív nézeteltérésekre hivatkozva hirtelen távozott. A döntés után a Marvel Studios szüneteltette az előkészületet, ennek következtében több alkalommal is el kellett tolni a megjelenési dátumot. A portál értesülése szerint a forgatás május végén kezdődik Atlantában, és jelenleg még mindig a 2024. szeptember 6-ai megjelenési dátumot tartják szem előtt.

Penge karaktere egy félig halandó, félig halhatatlan lény, aki vámpírokra vadászik az éj leple alatt, hogy megbosszulja édesanyját, akit egy vámpír ölt meg, amikor életet adott neki. A szuperhőst korábban Wesley Snipes alakította a New Line Cinema eredeti Penge-trilógiájában, amit a kritikusok kivételével sokan szerettek. Snipes mindhárom filmje R-besorolású volt, így az új Penge lehet a Marvel Studios első R-besorolású hőse. Nagyok az elvárások az új film iránt, hogy képes lesz-e felvenni a versenyt az eredeti trilógiával, de állítólag Demange rendezővel az élén a film sötétebb lesz, mint az MCU bármelyik másik filmje.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...