Főoldal Sorozatok A Trónok harca újabb előzménysorozata van fejlesztés alatt, ami I. Aegon Westeros meghódítására fókuszál
Sorozatok

A Trónok harca újabb előzménysorozata van fejlesztés alatt, ami I. Aegon Westeros meghódítására fókuszál

A Sárkányok háza után újabb előzménysorozat jöhet a Trónok harcához.

45
Trónok harca

Az HBO nagysikerű Trónok harca sorozatának újabb előzménysorozata van készülőben, és ez a sorozat még a tavaly bemutatott Sárkányok házánál is messzebbre nyúlna vissza a múltba, hogy I. Aegon, a hódító hőstetteire koncentráljon, Westeros meghódítása előtti időket átélve.

A Trónok harca nagy sikernek bizonyult (még a vártnál is nagyobbnak) az HBO számára, így csak idő kérdése volt, hogy mikor jelentenek be újabb spinoff-sorozatokat a fősodorhoz. A Variety most arról számol be, hogy egy újabb előzménysorozat a fejlesztés nagyon korai szakaszába lépett, amely még a Sárkányok háza eseményeinél is messzebbre vinne vissza minket. A szaklap információi szerint a szóban forgó sorozat I. Aegon Targaryen Westeros meghódítását dolgozza majd fel a képernyőn.

A projekt még nem kapott zöld jelzést a stúdiótól, ezért egyelőre írót sem szerződtettek rá, bár a források szerint “a keresés folyamatban van, mivel az HBO nagyon szeretne haladni a sorozattal és fejlesztésbe fogni”. Állítólag egy játékfilmről is tárgyalnak, amely közvetlenül a sorozatba vezetne, de részleteket egyelőre erről sem árultak el.

Amennyiben a sorozat megkapja a jelzést, akkor azt a történetet meséli majd el, hogy “Aegon és testvérfeleségei, Visenya és Rhaenys hogyan használták seregüket és három sárkányukat, hogy meghódítsák Westeros hét királyságából hatot, Dorne kivételével. Ezzel I. Aegon lett Westeros első királya, az első, aki a Vastrónon ült, és a Targaryen-dinasztia megalapítója. Ezek az események körülbelül 300 évvel a Trónok harca eseményei előtt zajlottak le”.

A Hódító Aegon, aki Balerion, a Fekete iszonyat lovasa volt, többször is említésre került az HBO Trónok harca című sorozatában, Arya pedig a 2. évad 7. epizódjában Tywin Lannisternek mesélt a hőstetteiről.

Trónok harca

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...