Főoldal Sorozatok A Trónok harca sztárja közel ahhoz, hogy ő legyen Sinestro az HBO Max gyártású a Zöld Lámpás-sorozatban
Sorozatok

A Trónok harca sztárja közel ahhoz, hogy ő legyen Sinestro az HBO Max gyártású a Zöld Lámpás-sorozatban

Karnyújtásnyira a Zöld Lámpás szerepétől Tobias Menzies.

323
Zöld Lámpás

Hivatalosan nem sokat tudni a Zöld Lámpás című HBO Max sorozatáról, de egy nemrég megjelent karakterleírásból megtudtuk, hogy Sinestro is szerepelni fog benne. A legújabb hírek szerint pedig a Trónok harca egyik sztárja, Tobias Menzies és az HBO tárgyal a főgonosz szerepéről.

Seth Grahame-Smith és Marc Guggenheim közelgő sorozatának szereplőgárdája lassan kezd összeállni, és arról is kaptunk egy kis képet, hogy mit is várhatunk a feldolgozástól. Már tudni véljük, hogy az egyik legjobban várt karakter szerepet kap majd a sorozatban. A The Illuminerdi értesülései szerint Tobias Menzies jelenleg tárgyalásban áll a stúdióval Thaal Sinestro szerepéért. Egy korábbi leírásból kiderült, hogy a klasszikus gonosztevő lesz a hadtest stratégiai parancsnoka, és minden Lámpás kérdés nélkül követi majd parancsait.

A dolgok állása szerint a sorozat szorosan támaszkodik majd a képregények sztorijára, amiben Sinestro a Zöld Lámpás Hadtest hősies tagjaként mutatkozik be, majd a történet előrehaladtával sötétebb útra lép.

Menzies olyan filmekben kapott szerepet, mint az Outlander – Az idegen, A korona és a Róma, de leginkább a szintén HBO gyártású a Trónok harcában Edmure Tully emlékezetes alakításáról ismerik sokan. A szereplőgárda jelenleg úgy fest, Finn Wittrock mint Guy Gardner, Alan Scott szerepében Jeremy Irvine, Simon Baz, Jessica Cruz, és várhatóan egy teljesen új karakter, Bree Jarta is szerepelni fog a sorozatban.

Rendezőként az a Lee Toland Krieger dolgozik a sorozat első két részén, aki a The CW csatornán futó Superman and Lois című sorozat pilotját forgatta. A tervek szerint hamarosan a forgatásra is sor kerül majd Los Angelesben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmek

Kiderült, mikortól lesz elérhető az Aquaman és az Elveszett Királyság az HBO Maxon

Aquaman és Fekete Manta visszavágóját hamarosan az HBO Maxon is megnézhetjük.

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat márciusban az HBO Max

Márciustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Sorozatok

Új Trónok harca-spinoff sorozat készülhet

A Batman 2. íróját bíznák meg Aegon hódításainak megírásával.