Zöld Lámpás

A Trónok harca sztárja közel ahhoz, hogy ő legyen Sinestro az HBO Max gyártású a Zöld Lámpás-sorozatban

Karnyújtásnyira a Zöld Lámpás szerepétől Tobias Menzies.

Hivatalosan nem sokat tudni a Zöld Lámpás című HBO Max sorozatáról, de egy nemrég megjelent karakterleírásból megtudtuk, hogy Sinestro is szerepelni fog benne. A legújabb hírek szerint pedig a Trónok harca egyik sztárja, Tobias Menzies és az HBO tárgyal a főgonosz szerepéről.

Seth Grahame-Smith és Marc Guggenheim közelgő sorozatának szereplőgárdája lassan kezd összeállni, és arról is kaptunk egy kis képet, hogy mit is várhatunk a feldolgozástól. Már tudni véljük, hogy az egyik legjobban várt karakter szerepet kap majd a sorozatban. A The Illuminerdi értesülései szerint Tobias Menzies jelenleg tárgyalásban áll a stúdióval Thaal Sinestro szerepéért. Egy korábbi leírásból kiderült, hogy a klasszikus gonosztevő lesz a hadtest stratégiai parancsnoka, és minden Lámpás kérdés nélkül követi majd parancsait.

A dolgok állása szerint a sorozat szorosan támaszkodik majd a képregények sztorijára, amiben Sinestro a Zöld Lámpás Hadtest hősies tagjaként mutatkozik be, majd a történet előrehaladtával sötétebb útra lép.

Menzies olyan filmekben kapott szerepet, mint az Outlander – Az idegen, A korona és a Róma, de leginkább a szintén HBO gyártású a Trónok harcában Edmure Tully emlékezetes alakításáról ismerik sokan. A szereplőgárda jelenleg úgy fest, Finn Wittrock mint Guy Gardner, Alan Scott szerepében Jeremy Irvine, Simon Baz, Jessica Cruz, és várhatóan egy teljesen új karakter, Bree Jarta is szerepelni fog a sorozatban.

Rendezőként az a Lee Toland Krieger dolgozik a sorozat első két részén, aki a The CW csatornán futó Superman and Lois című sorozat pilotját forgatta. A tervek szerint hamarosan a forgatásra is sor kerül majd Los Angelesben.

Total
0
Shares
Previous Article
Vaksötét 2.

Bemutatták a Vaksötét 2. első, hátborzongató előzetesét, amiből a főhős kilétére is választ kaptunk

Next Article
The Last of Us

Kiderült, hogy ki lesz Joel lánya, Sarah Miller a The Last of Us sorozatadaptációban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!