Transformers

A Transformers: A fenevadak kora egy trilógia első része

Nagyban gondolkodnak, több film és sorozat is készülőben van.

Örülhetnek a Transformers-franchise rajongói, hiszen a következő években több dologgal is készülnek a készítők, és a mostani bejelentés értelmében talán ezúttal egy sokkal átgondoltabb, és jobban megvalósított történetet dolgoznak fel a filmvásznon. Tegnap este a Paramount+ bejelentéséből kiderült, hogy a franchise hatodik és összességében a hetedik filmet 2023. június 9-én fogják bemutatni, amit további két folytatás követ majd.

A Paramount+ hivatalos Twitter-fiókjában jelentette be, hogy a Transformers: A fenevadak kora egy trilógia első részeként debütál a mozikban, vagyis borítékolható másik két nagy film is. Persze még túl korai lenne bármit kijelenteni, hogy a következő három film milyen történeteket dolgoz fel, de a tény, hogy egyszerre három filmet bejelentettek, bizakodásra adhat okot, hiszen a készítők is úgy állnak hozzá, hogy három filmen átívelő történettel álljanak elő, szemben a csapnivaló korábbi részekkel.

https://twitter.com/paramountplus/status/1493706271207292928?s=20&t=yNPa4WIzepIpaE16gMilew

És ez még nem minden – a Paramount+ egy új Transformers animációs sorozatot is bejelentett, és a premierre már idén ősszel sor kerül a Nickelodeonon. A sorozatot egy évvel korábban jelentették be, de további részleteket nem osztott meg a streamingszolgáltató, mindössze annyit tudunk, hogy 26 epizódból áll, és egy új Transformers-faj áll a történet középpontjában. Ez lesz az Autobotok és Álcák első animációs sorozata a 2019-es Transformers: Háború Kibertron bolygójáért című film után.

2024-ben egy új, CG-animált film debütál a mozikban – figyelembe véve a Paramount stratégiáját a bővítésről, elképzelhető, hogy egy új franchise születésének szemtanúi lehetünk az előttünk álló években. Bővebben nem beszéltek a tervekről és a címekről, de várhatóan az elkövetkező hónapokban többet is megtudunk majd a Paramount Pictures nagy tervéről.

Addig is hátradőlve várhatjuk a részleteket az ősszel érkező animációs sorozatról, valamint a jövőre érkező új Transformers-filmről. Az új rész forgatása októberben fejeződött be, amiről Steven Caple Jr. (Creed II) rendező több képet is megosztott. A filmről egyelőre csak annyit tudni, hogy új Autobotokat és Álcákat mutat be, akikkel eddig még nem találkoztak a moziszeretők.

A Transformers: A fenevadak kora 2023. június 9-én kerül a mozikba.

Total
70
Shares
Previous Article
Hang nélkül 2.

A Paramount Pictures bejelentette a Hang nélkül 3. részt, és a premiert is kitűzte

Next Article
Sonic, a sündisznó 2.

Egy Knuckles spin-off sorozatot jelentettek be Idris Elba főszereplésével

Related Posts