A Transformers 5 újabb sztárszínészt szerzett meg, Laura Haddock is csatlakozott

A Da Vinci-filmek sztárja, Laura Haddock megerősítette, hogy csatlakozott a Michael Bay vezette Transformers: The Last Knighthoz.

A Da Vinci-filmek sztárja, Laura Haddock megerősítette, hogy csatlakozott a Michael Bay vezette Transformers: The Last Knighthoz.

Hetekkel korábban kezdődött a Transformers 5 forgatása, de még mindig kapunk újabb casting híreket, akik csatlakoztak a filmhez. A hónap elején rántották le a leplet Anthony Hopkinsról is. Az ő szerepéről már volt találgatás, vélhetően a Készítőt fogja alakítani. Most azonban egy újabb sztárt köszönthetünk a fedélzeten. Laura Haddock egy vicces videóban árulta el, hogy felkérték, és igent mondott egy Transformers: The Last Knight szerepre.

A tegnapi napon Twitter csatornáján osztotta meg a követőivel a nagy hírt a színésznő, hogy új szerepet kapott, ezúttal egy Transformers-filmben. Nem árulta el, hogy milyen szerepet szánnak neki, illetve, hogy mikor csatlakozik a forgatáshoz. Rendkívül izgatott a szerep miatt, hogy az egyik „hős” oldalán szállhat ringbe.

Nagyon büszke vagyok, hogy benne leszek az új Transformers-moziban, és szembe szállhatok minden idők egyik hősével. A 80-as években, egy élő legenda, és egyes emberek úgy jellemezték őt, mint egy acélgolyó. Nem hiszem el, hogy részese lehetek az ő birodalmának, Optimus Fővezérről van szó. Ó, és ott van a másik fickó is, ő egy nagyon jó húzás volt, Mark Wahlberg.

Total
0
Shares
Previous Article

Itt a hivatalos logó és sztori Az igazság ligája-mozihoz

Next Article

Danny McBride is akcióba lendült az Alien: Covenant forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!