x
Close


Közelgő események

Filmek

Sir Anthony Hopkins is feltűnik a Transformers 5-ben

Michael Bay rendező egy legendás színészt is szerződtetett az egyelőre nagy rejtélyt övező The Last Knight mozira.

Sir Anthony Hopkins is feltűnik a Transformers 5-ben
  • Publishedjúnius 4, 2016

Michael Bay rendező egy legendás színészt is szerződtetett az egyelőre nagy rejtélyt övező The Last Knight mozira.

Múlt héten több hírt is kaptunk a Transformers újabb részéről, melyben az eredeti trilógia Lennoxa is visszatér. Sokáig úgy hittük, hogy Shia LaBeouf is feltűnik majd az új részben, de a rendező május 31-én leleplezte, hogy egy másik kedvenc, halhatatlan robot tér vissza az ötödik részben, Megatron. A film premier dátumot is kapott már, 2017. június 23.

Éjjel azonban egy újabb színészt jelentettek be, hogy csatlakozott a stábhoz, aki nem mellesleg Sir Anthony Hopkins. Hogy milyen szerepet vállal a filmben majd, mi lesz a pontos feladata, egyelőre nem árulták el nekünk. A hírt hol másutt, mint a Transformers hivatalos Twitter csatornáján osztották meg a rajongókkal. Pillanatnyilag csak annyit tudunk a folytatásról, hogy Optimus Prime (Optimus Fővezér) keresi a teremtőket, hogy választ kapjon néhány feltett kérdésre, köztük azt is, hogy miért teremtették őket.

Isabela-Moner

A folytatásban újfent Mark Wahlberg féle Cade Yeager harcol a világ megmentéséért, de ezúttal már Lennox, és talán Epps is besegít neki. Az előbbi tuti, hisz őt már hetekkel korábban bejelentették. Egy női főszerepért már Isabela Moner aláírt, de Jerrod Carmichael férfi színészt is láthatjuk a jövőre érkező részben. Szerepükről úgy fent semmit nem árultak el, de csak idő kérdése, és érkezni fognak a részletek a filmről. Reméljük, hogy hamarosan megtudjuk a film szinopszisát, s abból talán okosabbak leszünk, hogy mivel kell szembenéznie az Utolsó Lovagnak.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.