Tomb Raider

A Tomb Raider képregény megerősítette, hogy Lara Croft biszexuális

Egy új képregény felfedte Lara Croft másságát.

Lara Croft a Tomb Raider szériákon keresztül az elmúlt három évtized egyik legnépszerűbb szereplője volt a játékpiacnak, majd később Hollywoodnak. A ’90-es években a PlayStation játékokból fény derült Croft származására, ezt követően pedig több folytatást is kapott a széria, míg a 2000-es évek elején Hollywood is felfigyelt a nagysikerű videojátékra, s adaptálták a régészkisasszony történetét a filmvászonra is.

Még nyáron jelent meg Jackson Lanzing és Collin Kelly íróktól a Tomb Raider: Inferno című képregény, amiből újabb részletek derültek ki a főhősről. A közelmúltban megerősítést kapott néhány vitatott kérdés a Tomb Raider széria egyes részei után, miszerint Croft és Sam Nishimura kölcsönösen romantikus kapcsolatot éreztek egymás iránt.

A Tomb Raider: Inferno társírója nemrég megerősítette közösségi oldalán, hogy Collin Kellyvel nagyon keményen próbálták elérni, hogy Croft és Nishimura kifejezze egymás iránti vonzalmát a minisorozatban, s ezzel megerősítve azt, hogy Lara Croft biszexuális a kánonban. Nemcsak az azonos neműek kapcsolatát szerették volna kihangsúlyozni a képregényben, hanem be is mutatták, amik nem gyakran kerülnek felszínre.

Lanzing tweetjében kifejtette, hogy az egyik probléma forrása Croft egy szörnyű és mérgező kábítószeres kalandja lett volna, mielőtt végül teljesen megértette volna Sam iránti érzéseit. Azonban a bejegyzésben azt is elárulta, hogy picit „könnyítettek” ezen a jeleneten, s a csók helyett csak egy plátói ölelés volt Lara és Sam között. Pontos okát nem tudtuk meg, hogy miért változtatták meg a korai terveket, lehet, hogy a Dark Horse kiadó lépett közbe, vagy csak Lanzing és Kelly írók elképzelésében ez jobban illett a történethez.

Tomb Raider
Total
1
Shares
Previous Article
Rogue Squadron

Patty Jenkins a Rogue Squadron projektről mesélt, ami akár a Zsivány Egyes folytatása is lehetne?

Next Article
star wars inkvizítorok

Az Obi-Wan Kenobi-sorozat szerepet adhat az Inkvizítoroknak?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!