Főoldal Filmek A Tomb Raider képregény megerősítette, hogy Lara Croft biszexuális
Filmek

A Tomb Raider képregény megerősítette, hogy Lara Croft biszexuális

Egy új képregény felfedte Lara Croft másságát.

635
Tomb Raider

Lara Croft a Tomb Raider szériákon keresztül az elmúlt három évtized egyik legnépszerűbb szereplője volt a játékpiacnak, majd később Hollywoodnak. A ’90-es években a PlayStation játékokból fény derült Croft származására, ezt követően pedig több folytatást is kapott a széria, míg a 2000-es évek elején Hollywood is felfigyelt a nagysikerű videojátékra, s adaptálták a régészkisasszony történetét a filmvászonra is.

Még nyáron jelent meg Jackson Lanzing és Collin Kelly íróktól a Tomb Raider: Inferno című képregény, amiből újabb részletek derültek ki a főhősről. A közelmúltban megerősítést kapott néhány vitatott kérdés a Tomb Raider széria egyes részei után, miszerint Croft és Sam Nishimura kölcsönösen romantikus kapcsolatot éreztek egymás iránt.

A Tomb Raider: Inferno társírója nemrég megerősítette közösségi oldalán, hogy Collin Kellyvel nagyon keményen próbálták elérni, hogy Croft és Nishimura kifejezze egymás iránti vonzalmát a minisorozatban, s ezzel megerősítve azt, hogy Lara Croft biszexuális a kánonban. Nemcsak az azonos neműek kapcsolatát szerették volna kihangsúlyozni a képregényben, hanem be is mutatták, amik nem gyakran kerülnek felszínre.

Lanzing tweetjében kifejtette, hogy az egyik probléma forrása Croft egy szörnyű és mérgező kábítószeres kalandja lett volna, mielőtt végül teljesen megértette volna Sam iránti érzéseit. Azonban a bejegyzésben azt is elárulta, hogy picit „könnyítettek” ezen a jeleneten, s a csók helyett csak egy plátói ölelés volt Lara és Sam között. Pontos okát nem tudtuk meg, hogy miért változtatták meg a korai terveket, lehet, hogy a Dark Horse kiadó lépett közbe, vagy csak Lanzing és Kelly írók elképzelésében ez jobban illett a történethez.

Tomb Raider
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

Tomb Raider
Játékok

Nyitott világú lehet az új Tomb Raider játék

A pletykák szerint merőben más játékmenetet és sokkal nagyobb pályát kap az...