x
BREAKING Előzetesek

A Thor: Szerelem és mennydörgés új előzetesében végre Gorr, az isteni mészáros is felfedte magát

Végre a főgonoszt is láthatjuk a Thor 4. előzetesében.

  • Publishedmájus 24, 2022

A Mission: Impossible Leszámolás Első Rész előzetes után a Marvel Studios kiadta a Thor: Szerelem és mennydörgés a legújabb, második nagy előzetesét, amire a főszereplőt alakító Chris Hemsworth már a napokban utalást tett, és ez abszolút epikus.

A múlt hónapban a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmmel együtt kijött egy teaser előzetes, most pedig a Marvel Studios végre közzétette Taika Waititi várva várt Thor: Szerelem és mennydörgés című filmjének hivatalos trailerét és poszterét.

A rendező, Taika Waititi Thor: Ragnarök folytatásának új látványa abszolút epikus, ahogy szeretett mennydörgés istenünk (Chris Hemsworth) megmérkőzik eddigi leghalálosabb ellenfelével: Gorr, az Isteni mészáros, akit Christian Bale kelt életre. Korábban a direktor úgy fogalmazott, hogy Gorr lesz a Marvel Moziverzum egyik legszuperebb gonosztevője.

Bár Bale isteni mészárosa kétségtelenül a trailer legnagyobb felfedezése, és a hype-vonatot a maximumra kell emelnie, az előzetes nagyobb betekintést enged abba is, hogy mi vár majd ránk, amikor Thor találkozik a Hatalmas Thorral (Natalie Portman), illetve Valkűrrel (Tessa Thompson) és Korggal (Taika Waititi), valamint Zeusz (Russell Crowe) bemutatkozásáról is kaptunk ízelitőt.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

A filmet írta és rendezte Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinsonnal társíróval közösen dolgozták ki a forgatókönyvet. A Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatóját 2022. július 8-ára halasztották.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.