Thor: Ragnarök

A Thor: Ragnarök gonoszát is alakító színésznő kapta Lilith szerepét a Borderlands-filmben

Igazi nagyágyút szemeltek ki Lilith szerepére.

Nemrég arról számoltak be külföldi lapok, hogy a Gearbox Sofware és a 2K Games kiadók közösen a Borderlands videojáték adaptációján dolgoznak, és egy befutott, ismert színésznőt szeretnének a széria egyik főszerepére. Május elején röppent fel a hír, miszerint a Thor: Ragnarökben Helát alakító Cate Blanchett egyeztet a Borderlands-film egyik vezető főszerepéről, hogy ő keltse életre Eli Roth karaktert a filmvásznon, de csak a tegnapi napon erősítették meg közleményben, hogy Blanchett kapta a főszerepet.

A Lionsgate egészen szokatlan módon jelentette be, hogy ki kapta a főszerepet, hiszen az Entertainment Weekly május 5-én megjelent cikkét idézték, amikor először hozták szóba Blanchett-et a szereppel. A legmeglepőbb az egészben, hogy Eli Roth rendező feldolgozásában egyedül Blanchett (Thor: Ragnarök, A Gyűrűk Ura) színésznő volt versenyben a főszerepért, senki mást nem hallgattak meg Eli Roth szerepére. Aki esetleg nem ismerné a játékot, a sztorinak Lilith az egyik főszereplője, aki mindössze csak egyike annak a hat nőnek a galaxisban, akik a hatalmas szirén osztályhoz tartoznak.

A Lionsgate stúdió nem aprózza el a projektet, hiszen a forgatókönyv ismert író tollából származik az a Craig Mazin készítette a szkriptet, aki a tavalyi évben a Csernobil-sorozatot is szállította az HBO-nak, valamint aki a The Last of Us-sorozaton is dolgozik a Naughty Dog fejlesztőcsapatával.

Total
54
Shares
Previous Article
A majmok bolygója

Hamarosan elkezdődhetnek a Disney-féle A majmok bolygója-film munkálatai

Next Article
Luke Skywalker

Mark Hamill elárulta, hogy miért is volt szükség utóforgatásokra az Egy új remény esetében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!