Wide Screen
Image default
Filmek

A Thor: Ragnarök gonoszát is alakító színésznő kapta Lilith szerepét a Borderlands-filmben

Igazi nagyágyút szemeltek ki Lilith szerepére.

Nemrég arról számoltak be külföldi lapok, hogy a Gearbox Sofware és a 2K Games kiadók közösen a Borderlands videojáték adaptációján dolgoznak, és egy befutott, ismert színésznőt szeretnének a széria egyik főszerepére. Május elején röppent fel a hír, miszerint a Thor: Ragnarökben Helát alakító Cate Blanchett egyeztet a Borderlands-film egyik vezető főszerepéről, hogy ő keltse életre Eli Roth karaktert a filmvásznon, de csak a tegnapi napon erősítették meg közleményben, hogy Blanchett kapta a főszerepet.

A Lionsgate egészen szokatlan módon jelentette be, hogy ki kapta a főszerepet, hiszen az Entertainment Weekly május 5-én megjelent cikkét idézték, amikor először hozták szóba Blanchett-et a szereppel. A legmeglepőbb az egészben, hogy Eli Roth rendező feldolgozásában egyedül Blanchett (Thor: Ragnarök, A Gyűrűk Ura) színésznő volt versenyben a főszerepért, senki mást nem hallgattak meg Eli Roth szerepére. Aki esetleg nem ismerné a játékot, a sztorinak Lilith az egyik főszereplője, aki mindössze csak egyike annak a hat nőnek a galaxisban, akik a hatalmas szirén osztályhoz tartoznak.

A Lionsgate stúdió nem aprózza el a projektet, hiszen a forgatókönyv ismert író tollából származik az a Craig Mazin készítette a szkriptet, aki a tavalyi évben a Csernobil-sorozatot is szállította az HBO-nak, valamint aki a The Last of Us-sorozaton is dolgozik a Naughty Dog fejlesztőcsapatával.

Még több a témában...

KRITIKA: Hová tűntél, Bernadette?

Vigh Martin

Egy hónapon át ünnepel a 10 éves Borderlands rengeteg ajándékkal

Kiss Ferenc

JÁTÉKTESZT: Borderlands 3

Héja Szabolcs

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat