Főoldal Sorozatok A The Walking Dead: Dead City teaser előzeteséből kiderült, hogy Maggie és Negan miért lettek szövetségesek
Sorozatok

A The Walking Dead: Dead City teaser előzeteséből kiderült, hogy Maggie és Negan miért lettek szövetségesek

A rövid teaser mellett azt is elárulták, pontosan mikor tűzik képernyőre a sorozat első epizódját.

478
The Walking Dead: Dead City

Az AMC hivatalosan is bejelentette az első The Walking Dead spin-off, a The Walking Dead: Dead City premierdátumát, és a hozzá tartozó promóból végre arra is választ kaptak a rajongók, hogy a franchise két közkedvelt karaktere – akik egyébként ellenségek voltak – miért is eveznek egy csónakban.

Az AMC csatorna közleményéből megtudtuk, hogy június 18-án, amerikai idő szerint vasárnap este 22 órakor kerül képernyőre a sorozat első epizódja. A bejelentéshez kaptunk egy új teaser előzetest is, és bár csak néhány másodperc hosszúságú, mégis kiderül belőle, hogy mi vezet Maggie és Negan meglepő összefogásához. A felvételen azt láthatjuk, ahogy Logan Kim által alakított Hershelt elhurcolják, miközben a gyerek édesanyja (Maggie) férje gyilkosához (Neganhez) fordul, és arra kéri, hogy hozza vissza a gyerekét. Lényegében a kényszer szülte a helyzetet, hogy Maggie és Negan összefognak ebben a sorozatban.

A videóból nem derült ki, hogy ki rabolta el Maggie fiát, vagy hogy kimenekítésében Maggienek miért van szüksége Neganra, de egy nemrég kiszivárgott forgatási videó alapján nem tart majd sokáig a fegyverszünet, hamar egymás torkának rontanak.

Múlt héten került megrendezésre az Anaheim-i WonderCon, ahol a sorozat egyik főszereplőjét alakító Lauren Cohan is megjelent. Cohan a rajongóknak elmondta, hogy a sorozatban tapintható lesz a feszültség Maggie és Negan között, ami érthető, hiszen egy ekkora traumát nem lehet feldolgozni. Ez egy központi téma lesz, boncolgatják majd a kérédskört, és keresik a válaszokat, hogy miként lehet ezen túllépni. A fősorozatban többször is keresztezték egymást, most viszont nem menekülhetnek a múlt elől, szembe kell nézniük a tettekkel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...