Wide Screen
Image default
Előzetesek

A The Mandalorian új előzetese bemutatja nekünk Ming-Na Wen új karakterét

Csak most tudtuk meg, hogy a S.H.I.E.L.D. ügynökeiből ismert Ming-Na Wen színésznő kit fog játszani a The Mandalorian-sorozatban.

Nemrég erősítették meg, hogy a S.H.I.E.L.D. ügynökeiből és a jövő év elején érkező élőszereplős Mulan főszereplőjét is alakító Ming-Na Wen szerepet kap majd a Disney+ streamingszolgáltató november 12-én induló The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozatban, aki rögvest egy fontos mellékszerepet kapott. Midőn meglepő, egy Fennec Shand nevű bérgyilkost alakít majd a történetben.

A Variety Fair értesülései szerint Fennec Shand egy halálos bérgyilkos, akinek útja valamikor a sorozat közepén keresztezi majd Pedro Pascal által megformált főhősünk kalandját.

Valójában a névből merítettük az ihletet. A sivatagi róka ötlete jutott eszünkbe, trükkös állat, és még manőverezni is képes, túlélni, ezen felül lopakodni is tud. Olyan kis kecses és mozgékony. Imádom, ahogy a névvel az egészet leírtuk.
Ming-Na Wen

A lap ezzel együtt egy új The Mandalorian előzetest is elhúzott tarsolyából, amiben természetesen a főszerepet ezúttal Fennec Shand bérgyilkos kapta.

Főszerepben Pedro Pascal, aki a sorozat egyik és a legfőbb fővadászát alakítja, de mások szerepében még Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, illetve Werner Herzog is szerepet vállalt a sorozatban.

A sorozat első évadának részeit különféle rendezők gondozására bízták, így az animációs sorozatoknál ismerősen csengő Dave Filoni neve mellett Taika Waititi a Thor: Ragnarök rendezője, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa és Deborah Chow is kipróbálta magát a Star Wars-sorozat rendezői székében.

The Mandalorian november 12-én válik elérhetővé a Disney+ streamingszolgáltatón.

Még több a témában...

Lássuk, mit tudunk a Star Wars Jedi: Fallen Orderről!

Héja Szabolcs

Eljön a droidikák ideje a Star Wars Battlefront II-ben

Héja Szabolcs

Zsivány Egyes – Első TV Spotját megkapta a film

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább