The Mandalorian

A The Mandalorian új előzetese bemutatja nekünk Ming-Na Wen új karakterét

Csak most tudtuk meg, hogy a S.H.I.E.L.D. ügynökéből ismert Ming-Na Wen színésznő kit fog játszani a The Mandalorian-sorozatban.

Csak most tudtuk meg, hogy a S.H.I.E.L.D. ügynökeiből ismert Ming-Na Wen színésznő kit fog játszani a The Mandalorian-sorozatban.

Nemrég erősítették meg, hogy a S.H.I.E.L.D. ügynökeiből és a jövő év elején érkező élőszereplős Mulan főszereplőjét is alakító Ming-Na Wen szerepet kap majd a Disney+ streamingszolgáltató november 12-én induló The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozatban, aki rögvest egy fontos mellékszerepet kapott. Midőn meglepő, egy Fennec Shand nevű bérgyilkost alakít majd a történetben.

A Variety Fair értesülései szerint Fennec Shand egy halálos bérgyilkos, akinek útja valamikor a sorozat közepén keresztezi majd Pedro Pascal által megformált főhősünk kalandját.

A lap ezzel együtt egy új The Mandalorian előzetest is elhúzott tarsolyából, amiben természetesen a főszerepet ezúttal Fennec Shand bérgyilkos kapta.

Főszerepben Pedro Pascal, aki a sorozat egyik és a legfőbb fővadászát alakítja, de mások szerepében még Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, illetve Werner Herzog is szerepet vállalt a sorozatban.

A sorozat első évadának részeit különféle rendezők gondozására bízták, így az animációs sorozatoknál ismerősen csengő Dave Filoni neve mellett Taika Waititi a Thor: Ragnarök rendezője, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa és Deborah Chow is kipróbálta magát a Star Wars-sorozat rendezői székében.

The Mandalorian november 12-én válik elérhetővé a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
15
Shares
Previous Article
Amerika Kapitány

A Végjáték írói egy lehetséges hibáról beszéltek Amerika Kapitány és a Mjölnir vonatkozásában

Next Article
Terminátor: Sötét végzet

Box Office-figyelő: 2019/44. hét: Mi történik ha, folytatsz egy anyagilag nem túl sikeres franchise-t?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!