x
Close


Közelgő események

Sorozatok

A The Last of Us sztárja, Bella Ramsey szerint az évadzáró “masszívan” megosztó lesz a rajongók körében

Megosztó lesz a The Lasf of Us utolsó epizódja, teljesen új jeleneteket is tartalmazni fog.

A The Last of Us sztárja, Bella Ramsey szerint az évadzáró “masszívan” megosztó lesz a rajongók körében
  • PublishedMarch 9, 2023

Az HBO készítésű The Last of Us című sorozatának évadzárójára magyar idő szerint jövő héten hétfőn kerül sor, amivel a nagysikerű videójáték első részét teljes egészében feldolgozták. A sorozat egyik főszereplőjét játsszó Bella Ramsey szerint nem mindenki lesz elégedett a befejező résszel, és a rajongók körében megosztó lesz, ahogy Joel és Ellie története lezárul a tévé képernyőjén.

Figyelem! A cikk hátralévő részében spoiler olvasható.

A The Last of Us sorozatadaptációját sokan minden idők egyik legjobb feldolgozásának nevezték, kritikánkban mi is hasonlóan fogalmaztunk. A nagyon erős kezdés után az érdeklődés csak nőtt és nőtt, a legutóbbi epizóddal pedig újabb rekordot döntött a streamingszolgáltató. Úgy tűnik tehát, hogy a világ ismét lázban ég a Naughty Dog játéka miatt. A befejező részhez közeledve mindenki arra kíváncsi, hogy miként fogják feldolgozni a videójáték brutális utolsó nagy felvonását. Akik játszottak a videójátékkal, azok tudják, hogy miről beszélünk, amikor Elliet megmenti Joel a Tűzbogaraktól. Ez a várva várt évadzáró epizód most hétfőn kerül adásba, és az HBO most megosztott egy sor új promó képet a “Look for the Light” című epizódhoz. Néhány jelenet ismerős lehet a videójátékból, és igen, zsiráf is lesz benne, de az epizód egy egészen új jelenettel nyit, amit nem a játékból adaptáltak.

Ashley Johnson, aki a játékokban Ellie hangját adja, a sorozatban a karakter édesanyját alakítja. Láthatjuk, ahogyan nagyon stresszes körülmények között szül, mielőtt…

Sokat nem szeretnénk elárulni a kilencedik epizód cselekményéről, hogy miben lesz más a bevezető, és hogyan zárul Joel és Ellie története, de Bella Ramsey szerint a nézők “masszívan” megosztónak fogják találni a szóban forgó epizódot. A sorozat fiatal sztárja a Voguenak adott interjút, amiben hosszasan ecsetelte a forgatási nehézségeket.

Nagyon kimerítő volt, de azok voltak az egyik kedvenc napjaim a forgatáson. Ez nagyon mazochisztikusan hangzik, de azokat a jeleneteket szeretem a legjobban, amelyek bizonyos értelemben megtörtek engem is. Az embereket masszívan meg fogja osztani – masszívan.

Bella Ramsay

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immunis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, és már a folytatást is berendelték.

The Last of Us
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.