Főoldal Sorozatok A The Last of Us sztárja, Bella Ramsey szerint az évadzáró “masszívan” megosztó lesz a rajongók körében
Sorozatok

A The Last of Us sztárja, Bella Ramsey szerint az évadzáró “masszívan” megosztó lesz a rajongók körében

Megosztó lesz a The Lasf of Us utolsó epizódja, teljesen új jeleneteket is tartalmazni fog.

484
The Last of Us
Forrás: HBO

Az HBO készítésű The Last of Us című sorozatának évadzárójára magyar idő szerint jövő héten hétfőn kerül sor, amivel a nagysikerű videójáték első részét teljes egészében feldolgozták. A sorozat egyik főszereplőjét játsszó Bella Ramsey szerint nem mindenki lesz elégedett a befejező résszel, és a rajongók körében megosztó lesz, ahogy Joel és Ellie története lezárul a tévé képernyőjén.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A The Last of Us sorozatadaptációját sokan minden idők egyik legjobb feldolgozásának nevezték, kritikánkban mi is hasonlóan fogalmaztunk. A nagyon erős kezdés után az érdeklődés csak nőtt és nőtt, a legutóbbi epizóddal pedig újabb rekordot döntött a streamingszolgáltató. Úgy tűnik tehát, hogy a világ ismét lázban ég a Naughty Dog játéka miatt. A befejező részhez közeledve mindenki arra kíváncsi, hogy miként fogják feldolgozni a videójáték brutális utolsó nagy felvonását. Akik játszottak a videójátékkal, azok tudják, hogy miről beszélünk, amikor Elliet megmenti Joel a Tűzbogaraktól. Ez a várva várt évadzáró epizód most hétfőn kerül adásba, és az HBO most megosztott egy sor új promó képet a “Look for the Light” című epizódhoz. Néhány jelenet ismerős lehet a videójátékból, és igen, zsiráf is lesz benne, de az epizód egy egészen új jelenettel nyit, amit nem a játékból adaptáltak.

Ashley Johnson, aki a játékokban Ellie hangját adja, a sorozatban a karakter édesanyját alakítja. Láthatjuk, ahogyan nagyon stresszes körülmények között szül, mielőtt…

Sokat nem szeretnénk elárulni a kilencedik epizód cselekményéről, hogy miben lesz más a bevezető, és hogyan zárul Joel és Ellie története, de Bella Ramsey szerint a nézők “masszívan” megosztónak fogják találni a szóban forgó epizódot. A sorozat fiatal sztárja a Voguenak adott interjút, amiben hosszasan ecsetelte a forgatási nehézségeket.

Nagyon kimerítő volt, de azok voltak az egyik kedvenc napjaim a forgatáson. Ez nagyon mazochisztikusan hangzik, de azokat a jeleneteket szeretem a legjobban, amelyek bizonyos értelemben megtörtek engem is. Az embereket masszívan meg fogja osztani – masszívan.

Bella Ramsay

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immunis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, és már a folytatást is berendelték.

The Last of Us
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us
Sorozatok

Rövidebb lesz a The Last of Us második évada

Craig Mazin meg is indokolta döntésüket.

The Last of Us
Sorozatok

Jeffrey Wright egykori karakterét alakítja az HBO The Last of Us 2. évadában

Újabb világsztárral bővült a The Last of Us szereplőgárdája.

The Last of Us Part II Remastered
Sorozatok

The Last of Us 2. évad forgatásán feltűnt Ellie barátnője, Dina

A The Last of Us 2. évadának új főszereplője, Isabela Merced által...