Wide Screen
Image default
BRÉKING Játékok

A The Last of Us rajongók készüljenek a keddre

Jó esély van a játék megjelenésének bejelentésére.

A The Last of Us Part II. megjelenéséről már számos pletyka és találgatás látott napvilágot (oldalunkon is bőven foglalkoztunk a témával). Alighanem a valódi bejelentés most fog megtörténni, jövő hét kedden. A hónap elején még csak Geoff Keighley borzolta az idegeinket egy tweettel, miszerint a Sony összerántott egy sajtó eventet a játéknak szeptember 24-re. Ezzel csak annyi a “probléma”, hogy a los angeles-i “bulira” valószínűleg csak igen szelektált sajtó hivatalos – magyarul zárt ajtók mögött történik.

Azonban frissen érkezett a hír, hogy State of Play is lesz aznap és a szokásoktól eltérően nagyobb horderejű anyag is szerepel majd a mintegy 20 perces műsorban. Ez lenne a The Last of Us Part II. amit maga a Naughty Dog erősített meg. S honnan gondoljuk, hogy ezúttal dátumot kapunk? Nos ennyi hallgatás után másról nem igen lehet szó, pláne ha már a sajtónak konkrétan a játékot is mutogatják majd (a hírek szerint 3 órás hands-ont kapnak a résztvevők). A hivatalos közlemény szerint egyébként egész pontosan új PlayStation játék bejelentések és tartalmak, valamint egy rakás update várható. No meg még azt kötötték ki szűkszavúan, hogy a next-gen terveikről nem most fognak beszámolni. Akárhogy is: már csak a várva-várt Naughty Dog játék miatt is érdemes lesz leülni a TV-k elé, úgy este 10 magasságában.

Még több a témában...

JÁTÉKTESZT: Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle

Fonyódi Dávid

Már elérhető a Street Fighter V: Champion Edition

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Dreams

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon