Főoldal Sorozatok A The Last of Us 6. epizódjában “véletlenül” bemutatták volna a 2. évad egyik legfontosabb szereplőjét?
Sorozatok

A The Last of Us 6. epizódjában “véletlenül” bemutatták volna a 2. évad egyik legfontosabb szereplőjét?

A The Last of Us legutóbbi epizódja után felrobbant az internet, a rajongók máris találgatnak a titokzatos szereplőről.

529
The Last of Us
Forrás: HBO

A The Last of Us hatodik epizódja, a múlt heti rész tragikus eseményei után kissé könnyedebb hangulatú volt, hiszen Joel végre újra találkozott testvérével, Tommyval, és – egy heves szóváltás után – kapcsolatát is sikerült elmélyíteni Ellievel. De nem ettől hangos az internet népe, ugyanis az egyik jelenetben kiszúrhattunk valakit, aki fontos szereplője lesz a 2. évadnak.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Az HBO sorozatának 6. epizódjában, miután főhőseink megérkeztek Jacksonba, egy olyan jelenetet láthattunk, amivel beindították a rajongók fantáziáját. Miközben Joel és Ellie megvitatják a dolgokat Tommyval és Mariával, feltűnik egy titokzatos lány a háttérben. Az epizód után az internet népe spekulálni kezdett, hogy ki lehet ez a lány, esetleg ő lehet a 2. évad egyik legfontosabb szereplője?

A legutóbbi epizód arányaiban meglehetősen sok utalást tartalmazott a videójátékra, különösen a második részre (például a Shimmer nevezetű ló), de ezek talán nem annyira fontosak, mint a pár sorral feljebb említett jelenet. Természetesen a készítők semmit sem erősítettek meg, s várhatóan erre még várnunk kell, feltéve ha a teória igaz.

Nem sokkal azután, hogy Joel és Ellie megérkezik Jacksonba, Ellie észreveszi, hogy egy sötét hajú lány figyeli őket az asztalnál, majd durván odaszól a lánynak, hogy “mi a fenét bámulsz?”. A jelenet után a közösségi médiát elárasztották hasonló spekulációkkal, hogy talán Dinát mutatták be a készítők, aki a második évadban csatlakozik Ellie bosszúhadjáratához, és végül a szerelme lesz.

Ez a titokzatos karakter a Starling Girl néven szerepel a stáblistán, és a 26 éves színésznő, Paolina van Kleef alakítja. Egyértelműen egy fiatalabb karaktert játszik a színésznő, de ebből a rövid jelenetből nehéz kiindulni, és azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az első és a második évad között évek telnek majd el, 3 évet ugrunk az időben előre.

A The Last of Us nagyszerű fogadtatása után azonnal berendelték a második évadot, ami a videójáték második fejezetét dolgozza fel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Pingvin
Előzetesek

A Pingvin új előzetese mellett a Max azt is bejelentette, mikor érkezik a sorozat

Látványos előzetes mellett azt is megtudtuk, mikor érkezik a Pingvin.

Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a Max

Júniusban ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Sárkányok háza S2
Sorozatkritikák

Sárkányok háza 2. évad 1-4. rész kritika

Folytatódik a fekete és zöld házak konfliktusa.